Šta je novo?

Wolverine

Tokom avgusta su izbacili zvanične stripove koji objašnjavaju radnju pre igre.

U igri se Wolverine posle nekog vremena vraca u Team X. Radnja stripa je tokom prvobitnog perioda, pre nego što je napustio X. Interesanto da se upoznamo sa Truskom, Essexom itd..

Lako se čita, baš su kratki stripovi i ima samo 5 izdanja. Za pola sata se pročita sve.

Možete besplatno čitati jer se nudi 7 day free trial na Marvel Unlimited:

1000015967.webp1000015969.webp

I bonus, OST igre za prijatnije čitanje:

Realno, igra i jeste za Marvel ljubitelje, oko njih je tu čitav hajp. Da je nisu ovoliko "zakrvili", igra bi bila kao za malu decu ...
Tako sam i Spajdija odlagao i odlagao, čekao da baš padne cena ... i mogu reći da mi je neočekivano lepo legla. Odigrao je onako bez hajpa, bez nekih preteranih očekivanja, kao neko ko se ne loži na te svemoguće junake ...
Ali, ovaj Wolverine, sa krvlju koja u potocima šiklja i teče na sve strane ... ludnica na šta izgleda.
Ne znam ... najbolje od svega izgleda onaj kontroler.

Za mene 77 prosečna ocena uopšte nije loše.
Međutim živimo u vremenu kada je većina naslova 9/10 ili 10/10 često totalno nezasluženo.
Takođe, reviewer-e ne mogu odavno da uzimam za ozbiljno jer ako krene sa lošim ocenama, jednostavno niko ne sme ni da se usudi da napiše tj. objavi nešto drugačije.

Složio bih se da su preterali sa handholding-om, kao i sa veoma neatraktivnim ženskim likovima, ali gameplay mi je sasvim solidan i odigraće se. Naročito jer sam fan Wolverine i on mi je posle Batmana i Spidermana treći omiljeni lik.

Samo što sam odigrao Spider-Man 2, stigao je i Wolverine. Odigrah prvi sat (do Kanade) i sve je maksimalno skriptovano i baš deluje "tesno" ovako odmah posle otvorenog NY. Inače osećaj je bukvalno isti kao da i dalje igram spajdija. Combat je identičan, samo ograničen pošto ovaj ne diže protivnike u vazduh i ne provlači se između nogu, ali osećaj je isti. Ovaj prvi sat i prvi boss nešto ne obećavaju, ali valjda će ovih preostalih 11-14h biti bolje.😅

Čak i Džejk nije imao dlake na jeziku, a poznat je po tome da igra na sigurno pa često priča mnogo, a ne kaže ništa iako svi znamo šta misli. Ovde nije bio uzdržan
da budemo precizni - dzejku je na startu review-a rekao da ne moze bas da preporuci igru...a onda uglavnom pricao o dobrim stvarima
i tek se nesto malo dotakao repetetivnosti i dosade u poslednjoj cetvrtini igre
kao da je hteo da napravi pretezeno negativan review...ali ipak nije

ja i dalje ne znam, nisam sklon da nasedam na negativan hajp, ali ono sto sam video po nekim klipovima nije bas sjajno
mislim da cekam da vidim sta ce dalje biti, svakako sad ima svasta da se igra + imam i zavidan backlog
ovo mozda dodje na red tamo negde na prolece, a do tada mozda ispeglaju neke probleme...ili bar bude solidan popust

ipak, kako god da se to razvije dalje - ovo uopste ne izgleda dobro za insomniac

Nazad
Vrh Dno