Šta je novo?

Wolfenstein: The Old Blood

Expanzija za najbolju FPS kampanju jos od doba HL2. :) Sto se mene tice, ovo je insta-buy.

:d

nema jos tamo gde treba, ceka se :D

Samo da dodam,konacno zamaka Wolfenstein,opet! :)

[youtube]e4JbWva9Z_E[/youtube]

Um, zasto se otvara nova tema za DLC?

Zasto svaki DLC ili drugi dio igara i filmova u zadnje vrijeme mora da ima retrospektivnu radnju? Evo i ovaj DLC.. WTF. Malo mi je tupavo da igram nesto a vec znam dogadjaje koji ce uslijediti poslije toga, znaju li ti ljudi ista kreativnije smisliti? Muka mi je vise od svih tih retrospektiva dijelova igara i filmova. Move on developers!

Sta imas da mozgas, to je ipak najobicniji FPS.

Nisam u stanju da igram sa stabilnih 60 fps (ultra) na mojoj masini, texture pop-in je uzasan...

Neizleciva boljka idTech5 krsa.

Ako radi kao i prosli ja cu biti zadovoljan :)

Ako je kao prosli nema frke onda. Ajde neko da javi da znam dal da skidam

Igrao sam 40-ak minuta i mogu reci da je igra optimizovanija od prethodne.

RECOMMENDED:
Processor: Intel® Core™ i7 / AMD FX-8350
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 660 / AMD Radeon™ R9 280 (3GB or more VRAM)
Hard Drive: 38 GB available space

Momacki, nema sta!

Zagazio sam u chapter 6...
Kome se dopao poslednji Wolf, svidece mu se i ovo. Stealth itekako ima smisla ako zelite da izbegnete bucno i krvavo rostiljanje. Ipak, to je ono najbolje sto igra nudi, pa sam od te taktike odustao posle prvih par nivoa. Prica nije toliko dramaticna, nema onoliko zanimljivih likova i cinematic momenti nisu na nivou New Order-a...but who cares! Glasovna gluma je i dalje odlicna. Igra radi prilicno bolje i nema neocekivanih frame dropova, a pop up tekstura je primetno samo par sekundi nakon ucitavanja nivoa.

RECOMMENDED:
Processor: Intel® Core™ i7 / AMD FX-8350
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 660 / AMD Radeon™ R9 280 (3GB or more VRAM)
Hard Drive: 38 GB available space

Momacki, nema sta!

Jasta brate, pare nisu problem, nema ih..

Nikada nije bilo neophodno igrati sve na max podesavanjima. :d

Pa i ok je, prosecna graficka a za procesor zanemariti sto pise i7. Svaki Sandy i5 i noviji ce to da izgura kako treba. ;)

Poslednja izmena:
Radi bez posebnih podesavanja na masini iz potpisa, u full HD. Odgovor namenjen onima koji ne nazivaju igru koju nisu ni probali "njesra".

Poslednja izmena:
Fantasticna igra. A sad nek se bace i neki punokrvni nastavak urade i po mogucnosti u drugom engine-u ;)

Ovo dođe skoro pa punokrvni rimejk starog dobrog Return to Castle Wolfenstein.;)

Nazad
Vrh Dno