Šta je novo?

Wolfenstein ET - SBB Server

autarh

Slavan
Učlanjen(a)
01.07.2004
Poena
309
Lepa vest :banana:

82.117.194.227

Za sada je dignut Wolfet server... pa da cujemo komentare..
Uskoro jos 9 igara :)

Wolfet je instaliran iz razloga sto je Freeware pa ko oce moze da skine igru i patch sa neta i igra do mile volje... :smoke:

E da i jos nesto...ET ste valjda stavili zato sto valja a ne sto je dzaba :)

igor2 je napisao(la):
E da i jos nesto...ET ste valjda stavili zato sto valja a ne sto je dzaba :)

iskreno receno wolfet smo stavili zato sto ga ja igram :)) :banana:
ali uskoro idu battlefield 1942 i Vietnam, generali , warcraft, starcraft, quake, counteri 1.5 1.6 .....

to uskoro znaci do kraja nedelje :)

max9998 je napisao(la):
Da li naplacuju protok pri igranju?

za sada mogu svi da igraju ... ali ako kupujes pakete (100mb 200 mb i slicno) onda to ide standardno.. mada se radi na tome da se unutrasnji saobracaj ka game serverima tarifira simbolicno, ali za sada...

u svakom slucaju ti se isplati ukoliko si flat pretplatnik...

pingovi su od 17 do 30 .... a modemasi imaju 70-100 sto i nije tako lose...

stavte samo et pro na server shiki

Highl1 je napisao(la):
stavte samo et pro na server shiki

nije lose, nije lose :)
al to bolje reci gisketu :whip: :) znas i sam da sam prezauzet :smoke: :)
:type: inace podrzavam ideju :)

a giske zna shta je et pro do mojega :)

Evo sad sam probao ali 1on1 i nije lose ping mi je od 9-14

autarh je napisao(la):
iskreno receno wolfet smo stavili zato sto ga ja igram :)) :banana:
ali uskoro idu battlefield 1942 i Vietnam, generali , warcraft, starcraft, quake, counteri 1.5 1.6 .....

to uskoro znaci do kraja nedelje :)

da nece mozda i Call of Duty server? Mozda bi ste mogli i to jer sve vise ljudi igra ovu igru kod nas jer igra ne trazi dobar ping znaci ako bi bilo kao na ET sa modemom 100-150 bilo bi odlicno za igranje, a ima podosta nasih koji igraju na stranim tj bosanskim serverima a neki su cak i u klanovima

zverkons je napisao(la):
da nece mozda i Call of Duty server? Mozda bi ste mogli i to jer sve vise ljudi igra ovu igru kod nas jer igra ne trazi dobar ping znaci ako bi bilo kao na ET sa modemom 100-150 bilo bi odlicno za igranje, a ima podosta nasih koji igraju na stranim tj bosanskim serverima a neki su cak i u klanovima

mislim da za call of duty nece biti problema :)

A jel vi imate neki sajt, a ne ovako na forumu da jurim informacije :)

Wolf ET je strava i inace ga igram, ali je ping i na stranim serverima dobar, a i bojim se da nece biti puno interesenata... War3 bi bilo lepo da stavite, tu verujem da bi bilo puno zainteresovanih.

Bad MF je napisao(la):
A jel vi imate neki sajt, a ne ovako na forumu da jurim informacije :)

Wolf ET je strava i inace ga igram, ali je ping i na stranim serverima dobar, a i bojim se da nece biti puno interesenata... War3 bi bilo lepo da stavite, tu verujem da bi bilo puno zainteresovanih.

war 3 je u planu mozda su ga sinoc vec stavili .. od ponedeljak postavljamo zvanican info na sajtu i postujemo ip-eve gde stignemo .. za sada jos uvek testiramo namestamo stelujemo.... :)

veruj mi ne bi voleo da si u nasoj kozi al kad obelodanimo da smo krenuli onda nema da te boli glava sednes i igras :)

aj videcu da danas u toku dana postujem ostale ip adrese:)

A jel' ima šanse za UT 2004? Može i 2003, ne izvoljevam :D

ddz je napisao(la):
A jel' ima šanse za UT 2004? Može i 2003, ne izvoljevam :D

ukoliko neki server nije posecen on se gasi .. a onda se postavlja drugi .. tako da ima sanse u drugom krugu :)

kad ce call of duty? :)

Pitanje

Imam stvarno glupo pitanje. Na kojem sajtu ja lepo mogu da vidim koji serveri su podignuti i upustvo za koriscenje :)

Imate sve potrebno za call of duty i jos par igara na http://www.epcgaming.com/
nadam se da nije problem sto sam ostavio link, ako jeste izbrisite link a ja cu na pm poslati zainteresovanima da razdele medju sobom :)

edit:Liste se koriste u sprezi sa The all seeing eye programom odn u njega se importuju .txt fajlovi cisto da ne bude zabune, imate i mali .avi na sajtu koji prikazuje kako se importuje (vrlo je lako) :)

Poslednja izmena:
Pa na ovaj Wolf server niko ne dolazi. Svracao sam par puta od podizanja istog i uvek sam sam na serveru...:(

bas ono nikad nikog nema, ja svaki dan gledam ali nikad nikog retko kad da naidjem da nekog ima

Ahh, ping 9!

stvarno bi bilo lepo da se malo vostimo po serveru :)

"Problem" je samo u tome sto ima puno servera na netu i sto je i na njima ping dobar :)

pa dajte neko ugovoreno vreme... otprilike... treba malo vremena da se sve izpopularizuje

Nazad
Vrh Dno