Šta je novo?

WMV Accelaration...

CamBieL

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2005
Poena
620
U advanced Displaz Properties-u prvi put sam video WMV Accelaration...

Windows Media Video?

Šta tačno dobijam ovim?

Dobijas neprijatne ljubicaste tonove .wmv filmova koje pustas (dok ne instaliras win media player 10), i dxva fajlove u direktorijumima gde su filmovi koje pustas.

To samo ako imaš ATI-ja pretpostavljam i SP2.

ima toga i kod nvidie....ne znam gde da ugasim taj shit

leksa je napisao(la):
Dobijas neprijatne ljubicaste tonove .wmv filmova koje pustas (dok ne instaliras win media player 10), i dxva fajlove u direktorijumima gde su filmovi koje pustas.
Ja sam imao užas (gore od ljubičastih tonova) sa uključenom akceleracijom, sve dok nisam instalirao onaj paket MS-ovih WM kodeka (ima URL za download na nekom od mojih postova ovde, da ne tražim sad). Inače reč je o paketu kodeka za WMP9. Ne znam baš tačno gde je kvaka, verovatno je po defaultu falilo nešto što taj paket instalira, mada je dakako bio instaliran WMP9 (a verovatno to što fali instalira i WMP10).

Poslednja izmena:
Pošto imam sve to instalirano, silom prilika, biće sve OK?

Danke...

Mislim da to pomaze prilikom reporodukcije WMV HD video fajlova. Dakle, klipova ili filmova komprsovanih u WMV format rezolucije 720i ili 1080i. Tako nesto sada treba da se implementira ili je kod najnovijih ATi-ja vec implementirano i za H.264 codec koji se takodje koristi za HDTV formate.

A maxa nikako da nam dostavi onaj hdvmw terminator 2 za koji sam ja nasao nacin za desifrovanje...

audiofreak je napisao(la):
A maxa nikako da nam dostavi onaj hdvmw terminator 2 za koji sam ja nasao nacin za desifrovanje...

Imam ja taj disk i HDTV 1080i capable LCD display, ali ne mogu da pustim film 🙂

Nazad
Vrh Dno