Šta je novo?

WMP Sta bi moglo biti.

alexxxa

Slavan
Učlanjen(a)
27.08.2006
Poena
304
Pokusavam da resim neki problem sa windows media playerom 9. i to burazeru preko telefona koji nije bas za racunar.
Desilo se da je instalirao neki player (nezna ni on koji) na komp koji mu je instalirao i svoje audio codece. Naknadno posto ga je uninstalirao ovaj je valjda povukao svoj audio codec ali je ostavio iza sebe problem. Sada u WMP 9 koji je do tada radio kako treba ne moze da se pusti mp3 muzika. Interesantno je da u winampu i ostalima hoce da pusti mp3 ali u wmp ne.
U wmp normalno rade filmovi i audio fajlovi--zapravo sve radi normalno osim mp3 muzike.
Ispise poruku: "An audio codec is needed to play this file" ali ne ispise koji je to kodek koji nedostaje. Pokusao je iz help taba da ga nadje na netu ali wmp prijavljuje da nemoze da nadje codec (nisam ni sumnjao da nece uspeti).
Sad mi je sve cudno. Ocigledno je da codec postoji cim pokrece mp3 u ostalim programima, a takodje pusta i ostale filove u wmp ali ne raspoznaje mp3. Zbun!!

Koji to codec fali-tj treba da skine kako bi pustao mp3 muziku u wmp ili dali uopste fali kodek ja ne znam-ako fali kako pusta u winampu??

Da napomenem da je instalirao ponovo wmp9 ali problem je ostao.

Izsutiracu i burazera i njegov komp :)

Poslednja izmena:
Posto ne zna koji je kodek instalirao, najbolje da skine sve audio kodeke sa kompa, pa da stavi sveze

Nije to do kodeka posto mu WinAmp pusta MP3 a i on koristi isti kodek.

Posto ne zna koji je kodek instalirao, najbolje da skine sve audio kodeke sa kompa, pa da stavi sveze

..pff, mnogo zaj..an posao za njega.Ovo ostaje kao poslednja opcija.

I ja sumnjam da je do kodeka,cim winamp radi. Neznam, reci cu mu da proba sa novim WMP ali sam nesto sumnjicav. Jel ima neko da pouzdano zna??? -da je imao slican problem???

Vrh Dno