Šta je novo?

WMD mod

E ovo je kvalitetno utroseno vreme :zgran: :) Svaka mu cast :bottle:

Poslednja izmena:
EXTREME kako je coooo0ooooL ocu i ja jedno `nako.... :(

nek vas ne mrzi da procitate ceo clanak

isti lik je pravio i ovo :

Prilozi

• Front800wWMk.jpg
    Front800wWMk.jpg
    99.2 KB · Pregleda: 118
Ovo je totalno ludo!!! :D

Lik ima veoma skup hobby...

ma nema, bre...procitaj pazljivije na dnu prve strane za svaki njegov mod, ima do j@j@ sponzore

Pregledao sam na brzinu, bez mnogo citanja :S:

Zakljucak - ima veoma dobar i zanimljiv posao! (ocu i ja takav - sadasnji me ubi :wall: )

mozda, bio si vlasnik, ali si je i platio
on ne placa nista od komponenti, ili bar ne one kriticne, skupe i specificne.

procitaj clanak...

ps :
uostalom, nisam postavio tred da bismo komentarisali brendove i kvalitet komponenti u njegovim modovima, nego sam hteo da podelim to sto mi je bilo extra interesantno i dopadljivo, sa ostalima ovde, koga interesuje...

ps 2 :
namera mi je bila da naglasim neke nove ideje i stilove...i kvalitet izrade

naravno, nesto ovakvog kvaliteta - tesko kod nas da bi bilo moguce uraditi, ali bez obzira, mozemo da tezimo...

Poslednja izmena:
mozda, bio si vlasnik, ali si je i platio
on ne placa nista od komponenti, ili bar ne one kriticne, skupe i specificne.

procitaj clanak...

uostalom, nisam postavio tred da bismo komentarisali brendove i kvalitet komponenti u njegovim modovima, nego sam hteo da podelim to sto mi je bilo extra interesantno i dopadljivo, sa ostalima ovde, koga interesuje...

Pa ne, krajnje je interesantno.Buljio sam na link sat vremena.Samo dzba takav fancy look kada je unutra shit.

Neka proba on sa tim da se ukrca na avion... I:D

ok, ok, ni ja ne bih ulozio toliki trud u spoljasnjost ako unutra nema nista vredno toga, ali njemu to nije bitno...
on to napravi, izreklamira i na kraju proda (npr.) to 'kuciste', za veeelike pare.
a uz put mu ostane i pokoja graficka/ napajanje/disk:-devil-:
i jos mu plate za sve to:banana:

Znaci lik je lood,ja se nikad nebi snasho sa ovoliko kablova :)

cini ti se:eyebrows:
samo malo (ma mnooogo) zivaca i strpljenja.
ja motam po glavi vec dugo neku ideju koja bi na pocetku izgledala kao 4 kese kuvanih italijanskih spageta, al' me sve muka uhvati kad pomislim da to treba da radim:crash:

hehe,ne moze to svako :)
Treba dosta znanja i preciznosti.
Ma ja se na kraju smorim i kazem,eh gde bi ja bio da imam njegove zlatne ruke :)

ovo je vise nego bolesno gledao sam i citao do 7me strane posle sam ugasio,bilo je previse za mene:) lik toliko vremena posvecjuje sitnicaama,da bi sve ispalo savrseno..za svaku pohvalu

Poslednja izmena:
American Chopper fazon u IT setu.

divno!
E gde bi ja bio da imam dosta slobodnog vremena i alat ;)

JA mislim da kad bih se sakupili na nekom pivu da bi smislili extra mod, a i nije tako tesko to uraditi za nekog ko ima garazu i odakle da "pozajmi" alat koj nema.

Nazad
Vrh Dno