Šta je novo?

.wma za instalaciju

KizaTheDeath

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2004
Poena
650
Auh, alaj sam nakaradno napisao naziv topic-a. Al sta da se radi, nakaradan je i problem. LM, ja znam da pri instalaciji OS-a, wma fajlovi rade iz cuga, tj. ne mora nista dodatno da se instalira. Ali sta da se radi, ako se pusti divx, ciji je zvuk u wma-u, a ne cuje se. Znaci, taj neko je nekako "disable-ovao wma default-nu podrsku". Postoji li neki kodek ili sl. koji ce po instalaciji da ponovo enable-uje wma?

Znam, vrlo konfuzno zvuci. Ali ne znam sta da radim (tj. kako da pomognem tom korisniku) a da demux-ujem zvuk i ubacujem ga kao mp3, stvarno nisam u stanju.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

i ffdshow moze da dekodira wma

MarkoKikinda, pokusao bih da izbegnem instalaciju mega kodek pack-a samo zbog wma, posto coveku svi ostali filmovi rade (vidi se slika, tj. ne zali se za ostale 😀). Ali thnx enivej 🙂

Filo, i meni je FFDShow omiljen. Znaci, mislis da u sebi ima wma? Odlicno, to ce biti jos i najbolje... znaci, moj klasican odgovor "uninstalirajte sve i instalirajte samo FFDShow i ac3 filter"... 😀 Ne slusajte me sta tandrcem :bottle: To ja uvek tako 😀

Thnx momci :wave:

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Aha... ne, ne... sorry. Znam, zbunjivo sam zvucao. Sistem od tog korisnika verovatno nije fresh. Ko zna cega sve ima/nema na njemu, pa sam zbog toga mislio da je na neki nacin "iskljucio" wma (a jeste, cim nema zvuka). Ne bih da ga pitam sta je radio, jer bi verovatno bilo "nisam ja nista". Probacemo prvo sa maleckim FFDShow, pa ako ne uspe, videcemo dalje. Al to za koji dan 🙂

cheers

Pozdrav!
MrBigJump.gif

KizaTheDeath je napisao(la):
MarkoKikinda, pokusao bih da izbegnem instalaciju mega kodek pack-a samo zbog wma, posto coveku svi ostali filmovi rade (vidi se slika, tj. ne zali se za ostale 😀). Ali thnx enivej 🙂

Filo, i meni je FFDShow omiljen. Znaci, mislis da u sebi ima wma? Odlicno, to ce biti jos i najbolje... znaci, moj klasican odgovor "uninstalirajte sve i instalirajte samo FFDShow i ac3 filter"... 😀 Ne slusajte me sta tandrcem :bottle: To ja uvek tako 😀

Thnx momci :wave:

Pozdrav!
MrBigJump.gif
mada sa novijim ffdshow ne moras ni ac3 filter jer i to radi ffdshow :banana:

Prilozi

• ClipBoard-1.webp
    ClipBoard-1.webp
    36.4 KB · Pregleda: 39
Poslednja izmena:
Hehe, suuuper! Znaci, sada ima 99% sve sto nam je potrebno, a krace je od 1MB Ne koristim ja taj najnoviji. Moj je prilicno "mator" - 12. mart 2005.
neće ništa loše da se desi i ako skineš neki noviji 😀

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno