Šta je novo?

WMA u MP3........?

biker

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2005
Poena
660
Dajte predlog za neki softver(free) koji moze ovo da uradi........nasao sam nesto na netu, ali je to sve za placanje, nisam nasao nista free(ili da nije limitiran na neki nacin).

Thnx

CDex.

Poz za voodoo-a ;)

Steinberg wave lab

Cheetah Audio Converter, oko 7,5MB instalacija

OGG/WMA/MP3/WAV

dBpowerAMP Music Converter - free

Pozdrav!
MrBigJump.gif

E sada sam otkrio zasto nece da mi radi ni sa cdex ni sa dbPower.....
"The file 'D:\01 Track 1 Unknown Artist.wma' is encrypted which dMC is not able to decode."

Kako da ga dekodiram??? To je napravljeno na jednoj masini sa win. media palyer-om i sada ne moze da se pusti ni na jednom drugom racunaru, tj, mora da se skine sa neta nesto da bi to radilo..........nesto sa micorsoftovog sajta.

Poz.

a da! to možeš da puštaš samo sa tim WMP (neće ni sa novijom ni sa starijom verzijom već baš sa tom..moraju da se preklapaju i build verzije)
to je već druga priča, čini mi se da sam baš na benchu našao odgovor na to pitanje

ako je konvertovano sa WMP<7, ima spasa
al ako je kovertovano sa WMP 7 ili novijim...ja još uvek ne nađoh rešenje :(

nero wave editor :)

Ma da Nero wave editor zavrsava posao, samo treba da nabavis Nero Ultra Edition

meni ni taj NERO nije mogao da radi sa zaštićenim WMA fajlovima :(

To je veliki problem. Ja sam posle nekoli dana trazenja na internetu nasao - nista!!! Jedini programi koji nude kopiranje zasticenih wma u mp3 zahtevaju da imas licencu. E sada, ako IMAS licencu onda je sve mnogo lakse. Skinu TuneBite (mada mislim da ima trial), ili nadji neki program koji ti snima u wav output iz zvucnika. Posle je to lako pretvoriti u mp3. Znaci, pustis program, pustis pesmu i voila!

Ja sam to resio na drugi nacin, na rw sam napravio audio kompilaciju i onda to preko audio grabber-a prebacio u mp3 ;)

Nazad
Vrh Dno