Zove se ra2wav, ali nikad nisam uspeo da nađem verziju koja nije demo... A demo ubacuje neku svoju reklamnu poruku svakih 15tak sekundi 🙁silvereye je napisao(la):jedno slichno pitanje. Da li postoji neki program koji konvertuje iz rm formata u mp3 ili barem wav?
jedino resenje koje do sada znam je da pustim iz realplejera muziku i pritisnem record u npr soundforge-u...
AOL poseduje WinAmp. AOL mrzi MS. MS ne moze da zabrani nishta WinAmp-u (citaj AOL-u).jddipqd je napisao(la):Winampi stariji od 2.5 su mogli da za wma input koriste kao output disk wiriter. Posle im m$ zabranio
Version History:zver je napisao(la):AOL poseduje WinAmp. AOL mrzi MS. MS ne moze da zabrani nishta WinAmp-u (citaj AOL-u).
wma --> mp3 u winamp-u je ukinut zato shto wma moze da nosi security podatke, koji bi se gubili prilikom prebacivanja u mp3. zbog toga je ukinut.
razmislite pre nego shto lupite neshto!!!
silvereye je napisao(la):jedno slichno pitanje. Da li postoji neki program koji konvertuje iz rm formata u mp3 ili barem wav?
jedino resenje koje do sada znam je da pustim iz realplejera muziku i pritisnem record u npr soundforge-u...
Jednostavno u programu koji koristis nero ili bilo koji drugi izaberes opciju music cd project odaberes mp3 koji hoces i ostalo ce ti sve automatski odraditi!stefan2 je napisao(la):A kako da prebacim (narezem) mp3 sa HDD-a na cd pa da mogu slusati na muzickom stubu.
Sasa preporucio bi ti ovaj za mene izuzetan program,za mene boli od svih ostalih i za convert i za grebovanje za sve musicmatch juceboxsSasa je napisao(la):Hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari