Šta je novo?

WMA u MP3, cime ?

• Začetnik teme Začetnik teme Sasa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja koristim Advanced WMA Workshop i radi posao, samo ima jedan MALI problem..nema cracka za taj program, mislim ja ga nisam nasao. Aaktuelna verizija je 1.7 pa potrazi znash vec gde. Ako neko ima crack za pomenutu verziju ili ver. 1.51. neka mi se javi na mail. Hvala unapred.

Mozes i na sledeci nacin:
skini verziju winampa koja ima podrsku za wma
skini dodatni plug-in koji se zove output->mp3 (ili tako nesto)

Ako se nesnadjes u ostalom javi se na mail!

jedno slichno pitanje. Da li postoji neki program koji konvertuje iz rm formata u mp3 ili barem wav?

jedino resenje koje do sada znam je da pustim iz realplejera muziku i pritisnem record u npr soundforge-u...

silvereye je napisao(la):
jedno slichno pitanje. Da li postoji neki program koji konvertuje iz rm formata u mp3 ili barem wav?

jedino resenje koje do sada znam je da pustim iz realplejera muziku i pritisnem record u npr soundforge-u...
Zove se ra2wav, ali nikad nisam uspeo da nađem verziju koja nije demo... A demo ubacuje neku svoju reklamnu poruku svakih 15tak sekundi 🙁

A što se tiče wma u mp3... Winampi stariji od 2.5 su mogli da za wma input koriste kao output disk wiriter. Posle im m$ zabranio

jddipqd je napisao(la):
Winampi stariji od 2.5 su mogli da za wma input koriste kao output disk wiriter. Posle im m$ zabranio
AOL poseduje WinAmp. AOL mrzi MS. MS ne moze da zabrani nishta WinAmp-u (citaj AOL-u).

wma --> mp3 u winamp-u je ukinut zato shto wma moze da nosi security podatke, koji bi se gubili prilikom prebacivanja u mp3. zbog toga je ukinut.

razmislite pre nego shto lupite neshto!!!

zver je napisao(la):
AOL poseduje WinAmp. AOL mrzi MS. MS ne moze da zabrani nishta WinAmp-u (citaj AOL-u).

wma --> mp3 u winamp-u je ukinut zato shto wma moze da nosi security podatke, koji bi se gubili prilikom prebacivanja u mp3. zbog toga je ukinut.

razmislite pre nego shto lupite neshto!!!
Version History:
Winamp 2.61:
* In accordance with Microsoft's license agreement, we no longer allow you to
use DSP plug-ins or alternate output plug-ins when playing WMA files.

Može AOL da mrzi m$ koliko hoće... License agreement je licenece agreement i mora da se poštuje.

A kako da prebacim (narezem) mp3 sa HDD-a na cd pa da mogu slusati na muzickom stubu.

silvereye je napisao(la):

Program se zove StreamBox Ripper!

To je starije programce ciji je razvoj napusten koliko znam!

Ja sam preko nekih rusa ranije uspeo da dodjem do potpuno funkcionalne 2.009 verzije!

Osim sto je greber i kompresor prema .mp3 i .wma on je i konvertor iz .ra (.rm) u .wav, .mp3, ili .wma!

jedino ne moze obratno znaci u .ra ili iz .wma u nesto drugo!

Mada sam ga nabavio za konverziju on me je odusevio sto se tice kompresovanja u mp3! Jako jednostavan i radi bez greske plus ne trazi nikave aspi zakrpe!

mozete pogledati ovde:

ptth://3w.geocities.com/rapsounds23/streambox.html

stefan2 je napisao(la):
A kako da prebacim (narezem) mp3 sa HDD-a na cd pa da mogu slusati na muzickom stubu.
Jednostavno u programu koji koristis nero ili bilo koji drugi izaberes opciju music cd project odaberes mp3 koji hoces i ostalo ce ti sve automatski odraditi!

Sasa je napisao(la):
Sasa preporucio bi ti ovaj za mene izuzetan program,za mene boli od svih ostalih i za convert i za grebovanje za sve musicmatch juceboxs

Nazad
Vrh Dno