Šta je novo?

WLAN TELEKOM????

BuNnY_nIsH

Slavan
Učlanjen(a)
05.10.2005
Poena
320
Imam jedan proglem koji me muci duze vreme, uzeo sam ADSL telekomov koji koristim na svom racunaru, medjutim drugi racunar koji je u drugoj sobi zelim da povezem preko WiFi-a i tu se javlja problem. Naime, na drugom racunaru imam mreznu WiFi karticu sa antenicom pozadi koja je radila vrlo korektno ranije, sada sam instalirao drajvere za nju i povezem se na ovaj adsl preko wifi-a ali signal se gubi non-stop, tako da cas otvori neki sajt, cas nece nista...i tako po ceo dan moze, a ikonica za net pored sata onako kao da trepka tj. cas svetli cas ne...i naravno kada svetli ima neta, kada ne onda nema...kontam da su u pitanju podesavanja, ali ja se stvarno slabo snalazim sa istim, pa ako neko za sta mu je bio bih mu vechno zahvalan ;-)

POZZ!!!!

Нема неких специјалних подешавања, бар не за која ја знам. 520 рутер и није ништа посебно, у категорији je крша (имам исти, додуше ради колко толко).

ma da, znam da su to najprostije neke varijante, ali sam mislio na neko podesavanje na mreznoj kartici ili tako nesto...

BuNnY_nIsH koji je modem/ruter u pitanju? Huawei 520c ?

"jetSpeed IAD-Wp2"

@BuNnY_nIsH

Koju WLAN karticu imas ?

Ponekad je zid dovoljna prepreka :(

Ako ikako mozes,provuci LAN kabl - manje ce te glava boleti :)

kartica neka no name, ali pokazuje pun signal kada uhvati net...a iskreno hteo sam da izbegnem kablove i sve to, pa mi je ova opcija jednostavnija...samo treba da se podesi nesto, mozda i u podesavanjima kod mene na racunaru gde je modem....

instalirah win 7

Ja sam imao slicnih problema i podesio sam u "Local Area Connection" u "Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)". Znaci, pi*deo sam, ali sam na kraju podesio i sad sljaka super bez problema.

Win 7 preko ADSL-a:

captureaj.jpg

I tad XP preko Wireless-a. Ti upisi tako i na drugi Win 7, tako je i kod mene sad:

capture2hq.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno