Šta je novo?

Wizard has been interrupted before [appname]...

• Začetnik teme Začetnik teme byMaX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
No changes were made to your system...
Znaci hoces da instaliras igru (Pirates), ide instalacija, dodje do kraja, sve iskopira, bukvalno sve i chim se zavrsi, pre nego sto kliknes na finish, dobijes poruku Wizard has been interrupted before [appname]was installed, no changes were made to your system. Najgore od svega je sto on lepo i obrise sve sto je iskopirao i tu popizdim! Cak sam radio i to da pred sam kraj kliknem na cancel, sto na momenat zaustavlja instalaciju (daje opcije: end instalation i resume) i rucno iskopiram neke fajlove (na kraju kopira pirates.exe i neke html-ove koji ni nisu potrebni), medjutim, kad hoces da iskopiras ceo folder, on kaze da je sve "in use" i da ne moz' da mu pristupi...

Napominjem da nemam nikakvih problema koji su ljudi pomenuli u tredu http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=50040 (A64 i SP2)
Da nije do DEP-a???

poz.

Pa probaj sa iskljucenim DEPom.
Ako instaliras sa CDa, probaj prvo da napravis Image na HD, pa instalacija preko virtuala.
Inace igra nije vredna cimanja.

Ma ne tripujte se sa tim DEP-om aman, sad ce narednih dve meseca za sve bude on kriv.

Krsh ti bre ploca max i tacka 🙂

Pozdrav!

Pa ovo je prva igra koja ovo prijavljuje... Inace sam instalirao sa iskljucenim DEP-om (tj. ukljucen samo za servise).

Par igara su mi pravile problem (dve u pedeset) - tokom čitave dve godine. Probao sam svašta (osim instalacije od nule🙂) a jedino pravo rešenje za Wizard was interrupted problem je

Method 1

Windows XP Professional

1. As a security measure, create a complete backup of your computer
2. Select Start, Settings, Control Panel
3. Select "Administrative Tools". If this option is not available, click on "Classic" view and then choose "Administrative Tools"
4. Choose "Local Security Policies", " Local Policies", "user Rights Assignment"
5. Scroll down to "Impersonate a client after authentication". If not found, this solution does not apply to your system
6. Double click on "Impersonate a client after authentication"
7. The list will show the current users or groups that currently have this permission
8. Verify that both "Administrators" and "SERVICE" are on the list. If they are, this solution does not apply to your system
9. Click on "Add user or group"
10. Click "Object Type" and verify that both "users" and "groups" are checked, then click OK
11. In the field labeled "enter object names to select", enter the following:
Administrators;SERVICE
12. Click "Check Names" - names should be underlined now. Click OK.
13. Restart your computer
14. Install the WinWay product

Reference: http://support.installshield.com/kb/view.asp?articleid=Q111303

Kad se zaglupi Win XP sve postaje haos :wall: I meni tako neki programi (i neke igre) su izbacivali neku nebuloznu gresku, dok HDD nije popio format C: (cak se i rimuje 🙂) 'oce to XP kada stoji dugo na makini...

Pesnica je svojevremeno zakacio neki trojanac koji je ogranicavao ili onemogucavao pristup odredjenim sistemskim fajlovima sto je dovelo do pojave slicnih simptoma, a pomogla je potpuna reinstalacija.

Inače, da kažem da sam na drugoj mašini, drugi put uspešno rešio ovaj problem na način na koji sam dao gore. Igra je bila MoH Airborne...

Nazad
Vrh Dno