Mali info o kucistu jer ga imam vec par meseci.
Jeste 2500din, ali dobije se jedan komplikovan kavez sa najobicnijim crnim fanom, 12icom, i mrezicom za prasinu. To kazem posto se na slikama pojavljuje fan sa blue led diodama i negde se cak pominju i dva kaveza, e od toga nista. Napajanje se ne dobija. Na desnim vratima ima po meni ruzan natpis wizzard... srafovi dobijeni uz komplet, tacnije distanceri za plocu i srafovi su ocajnog kvaliteta i ne preporucujem njihovu upotrebu. Inace imam hard 2500ks WDa i od njega se celo kuciste trese samo tako dok nisam sve razdvojio i postavio neke gume izmedju 'delova kucista'
[inace imam i one dumper xilence okvire za dve 12ice unutra, i za napajanje i 'gumene srafove' za vent], i hard na gumene trake-kao pertle. To je ublazilo vibracije, nije ih uklonilo. Cela prednja strana je u mashu i kavez koji se dobije zauzima tri otvora i moze se postaviti na dve pozicije iako postoje jelte tri posto ima ukupno devet mesta, otvora 5,25... konstrukcija onemogucava jednu. A posto posedujem i Frontier Auroru mogu reci i da je lim mislim bolji na Aurori, mislim na onaj lim bocnih stranica, unutrasnji je bolji na ovome. Kuciste unutra i ima mesta a cak postoji i jedan otvor pozicioniran iza napajanja sa plastificiranom drskicom za kablove.
Sve u svemu za te pare je ok izbor, ali nije tako dobro kao sto izgleda na prvi pogled! Ja sam se isto tako zavarao. Inace mislim da predstavlja ok osnovu za neki mod, ja sam ga zato i zadrzao, ali jos nisam poceo mod koji inace planiram evo dva meseca... ali opet kada se ulozeno sabere dodje se do cifre jednog CMa 690... sigurno... a konstrukcija je definitivno slabijeg kvaliteta od one na CMu to vam garantujem!
Jos jedna stvar koja mi je zasmetala je da se boja plastike sa prednje maske osetno razlikuje od boje lima sa kojom se granici, ona je nekako gunmetal, lim crn kao akrilna boja a vratanca su glosy efektom odradjena. :trust:
Kuciste lepo izgleda na prvi pogled i ima potencijala za sredjivanje ako bas zelite da se potrudite za neki temeljniji mod i da ulozite... ali pominjem ta ulaganja dolaze do cene nekih boljih kucista.
I da, ovo sto je boban uradio pozadi, isekao potpuno ovu nazovi mrezu je skroz pametno jer su mnogo gusto to odradili pa prilicno ubija protok. Jos jedan minus sa moje strane je za rupe namenjene montiranju napajanja na poledjini, rupe za srafove, nisu tacno pozicionirane dve, ja sam morao da krivim srafove da bi usli, a napajanje je standardno, LC 6550G v2.0.
I tako, jeste da sam iskritikovao vise ali tako je.
Edit: pardon nisam video one slike koje pokazuju natpis na vratima.
E da, dugmici za on/off i reset su skroz fino odradjeni mada su kablovi usb slotova i onih za audio izlaze na frontu a koji treba da se povezu na plocu malo konfuzni, meni se bar natpisi ne podudaraju sa onima iz uputstva ploce.
+ Inace kavez za hardove ima mesta za tri harda i moze se izvaditi, a sa prednje strane slot za 12icu koji je integrisan na plasticni okvir koji drzi i mrezu pomenutu, za prasinu.