Šta je novo?

Wirelles u Zemun Polju

Aleksandra

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2007
Poena
301
Dal neko zna dal postoji neki provajder ciji signal moze da se uhvati u Zemun Polju?

Samo mala ispravka .... cisto zbog jos jedne dame na forumu :)
Jasno je da nije u pitanju osoba ženskog pola. Registrovao se sa ženskim nickom da bi bili ljubazni prema njemu. Nas nećeš prevariti!

Prilično sam siguran da prijatelj koji živi tamo ima KBCnet.

Jasno je da nije u pitanju osoba ženskog pola. Registrovao se sa ženskim nickom da bi bili ljubazni prema njemu. Nas nećeš prevariti!

Prilično sam siguran da prijatelj koji živi tamo ima KBCnet.

A sto, prema osobama muskog pola koje nesto interesuje, niste ljubazni? Sve u svemu hvala na informacijama, a onaj koji misli da sam musko neka misli, njegovo pravo, ja vrlo dobro znam ko sam i sta sam, sto za tu osobu nisam bas sigurna! Pozdrav

Aleksandra, ja zivim u Zemun Polju. Mislim da ti je bolja solucija kablovski (SBB) ako imas tehnicke mogucnosti. Ako nemas, uskoro ce ADSL (centrala ima mogucnosti, ali nema portova). Kod mene SBB je imao problema samo tri nedelje u oktobru zbog suma na cvoristu koje je bilo prikljuceno na moje cvoriste. Za 2 godine koliko koristim njihove usluge nisam imao vecih problema, sve radi kako treba (brzina, ping, stabilnost veze).

Wirelless ne znam kako radi, razmatrao sam tu opciju, ali nisam ubedjen da je dobra solucija (i skuplje je, a kvalitet zavisi od dosta uslova). U Zemun Polju su mali cvorovi za kablovski te sve funkcionise OK.

A sto, prema osobama muskog pola koje nesto interesuje, niste ljubazni? Sve u svemu hvala na informacijama, a onaj koji misli da sam musko neka misli, njegovo pravo, ja vrlo dobro znam ko sam i sta sam, sto za tu osobu nisam bas sigurna! Pozdrav
Malo sam se našalio... :p

sorry za offtopic

Ej podvarak imas li neke informacije po pitanju ADSL-a u Bataji? Mislim hoce li uskoro, i znas li nesto o batajnicaonline.com/net?

COZMO ja sam preko pruge, tamo nema kablovska, jedina mogu wirelles, a sto se tice adsl-a prvo sam se za to raspitivala, pre bi to nego wirelles, al jos dugo nece doci na nasu centralu, a meni je muka vise od dail up-a. Hvala u svakom slucaju.

Vrh Dno