Šta je novo?

Wireless u Somboru

supernova

Čuven
Učlanjen(a)
05.07.2000
Poena
619
Da li neko zna postoji li neki Wireless Internet provajder u Somboru, idem na neki službeni put tamo u četvrtak pa me interesuje da li i u provinciji poznaju ovaj fenomen (kao npr. u Subotici).

Wireless pristup neta pruzaju ravangrad.net i neobee.net (www.metrohive.net ili kako vec). Setup ti je 20.000 i 25.000 din, respektivno. Bar tako je bilo kad sam poslednji put gledao.
Meni je to skupo :(

Neznam zasto je kod nas (u SO) tako skupo, u SU je mnogo jeftinije. I setup i mesecno koriscenje.

Poz.

Pa kada hoces sve na gotovo, naravno da ce biti skupo. Kupi sam svu potrebnu opremu i izaci ce te 100e najeftinija varijanta.

supernova je napisao(la):
Da li neko zna postoji li neki Wireless Internet provajder u Somboru, idem na neki službeni put tamo u četvrtak pa me interesuje da li i u provinciji poznaju ovaj fenomen (kao npr. u Subotici).
Ahahaha provincija :laugh:
Mi smo na dvadeset minuta biciklom od Evrope :d :d

nIce Cream je napisao(la):
Pa kada hoces sve na gotovo, naravno da ce biti skupo. Kupi sam svu potrebnu opremu i izaci ce te 100e najeftinija varijanta.
Pa da, to ce biti resenje...

Dakle, mora i mi da se organizujemo tu u Somboru za neku amatersku WL mrezicu, a? :smash:

Nazad
Vrh Dno