Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Moguce, ali da li od sbb-a isto dobijas garanciju da ce tvoj protok od 128kbps, uvek biti 128kbps u bilo koje doba dana i noci i to dokle god koristis ovu uslugu. Inace je ova ponuda YUBC-a namenjena uglavnom firmama i zato mora da nudi i QoS - Quality of Service (sto od sbb-a neces dobiti, a uvideces ubrzo kada im link postane zagusen), te je zato i cena takva. Inace uvek vredi ona narodna, kolko para tolko muzike.
pazi ne udaram ja po yubcu,imam flat na istom i najbolji su domaci provider
ali ovo je skupo,znam da i vas telekom udara po usima,ali dajte malo ljudi
mislite npr na igrace (koje ja uvek zastupam) imamo u zemlji par likova koji su u strategijama medju prvima u svetu,a nemaju uslove da igraju na netu ko stranci
mislim mozes da se skida i modemom na flat,a da se igra sa 33.6k ne moze nikako
Pa pazi sada. Ono sto ti mogu reci je da su cene sada takve i da je ovo ponuda koja ide firmama, ali ti isto mogu reci da ce negde krajem leta da izadje i ponuda za fizicka lica, koja ce biti dosta povoljnija (ali se nece garantovati kvalitet servisa). Pa ko saceka videce.