Šta je novo?

Wireless slusalice

milanobg

Slavan
Učlanjen(a)
02.01.2008
Poena
304
Potrebne su mi wireless slusalice koje cu moci da prikljucim na lap top, stub, tv, telefon, mp4... posto tv nema bluetooth znaci morale bi da dodju sa nekim bluetooth adapterom ili kako to vec ide. Znaci ne bubice vec one koje idu preko celog uha...
Koje mi preporucujete i gde ih kupiti?
P.S. kako se postavljaju slike:smoke:

product.php

Hm, imam ja neke sto sam koristio u JP, bluetooth, dobijes adapter sa njima, ako uredjaj nema BT, imaju i microfon, ako te interesuje naci cu tacan model... Dao bik, jelte, povoljno, ovdi mi ne koriste....
poz...

Hm, imam ja neke sto sam koristio u JP, bluetooth, dobijes adapter sa njima, ako uredjaj nema BT, imaju i microfon, ako te interesuje naci cu tacan model... Dao bik, jelte, povoljno, ovdi mi ne koriste....
poz...

Hvala druze ali hocu nove, sto bolje!
Neki predlog?

Danas gledah u tehnomaxiju (kod arene - preko puta) imaju veliki izbor bezicnih sluski, ali su sve na foru über geek design. Preglomazno njesra, koje kad bi stavio na glavu, odma bih dobiju dioptriju -50 jer uz njih idu i cvikeri sa pixlama da dobijesh potpuni geek look :). Ja pazarih danas Logitech Wireless Headphones for MP3 za otprilike 100E i za sada su utisci vishe nego pozitivni! Ocekivah potpuno njesra po pitanju svega (zvuka, dometa, baterije) - medjutim - extra! Uradicu mali review kad se nakanim. Moja preporuka!

Poslednja izmena:
Plantronics 590a imam vise meseci kace se na sve, uz njih ide i bluetooth dongle (malo g...ance koje se ubada u tv, stari stereo uredjaj itd). Pre par meseci su bile 7800 din. Provereno rade sa nokijom 6630 i sony ericsonom 750i

Imas Sennheiser od modela RS115 pa do RS140 0d 70e pa na gore.

Sennheiserove slushke nemaju bluetooth.

Poslednja izmena:
to sto nemaju bluetooth je potpuno nebitno ako neko samo zeli da "slusa" a ne i da prica...a Sennheiser je po pitanju kvaliteta zvuka cini mi se par koraka ispred mnogih a definitivno jesu bez kabla iliti wireless! tako da je cini mi se ovde presudna tacna namena istih a mozda ne toliko da li ima bluetooth. sad jedino sto je covek rekao da moze i na telefon...e tu Sennheiser ne pomaze....

A jel si ti prochitao sta je chovek napisao da mu je potrebno? A i bash bih voleo da cujem tu razliku u zvuku izmedju Sennheisera, Plantronixa, Motorole, Jabre, Nokije i Geniusa.

Covek je napisao "Potrebne su mi wireless slusalice koje cu moci da prikljucim na lap top, stub, tv, telefon, mp4... "
Nigde nije spomenuo da mu treba bt, vec je rekao da mu tv nema bt, sto mu je potpuno nepotrebno jer ce u predajnik od sluski ukaciti audio out iz tv kako god da je tamo izveden (mozda ce eventualno morati da napravi/kupi kabl).
Mada sam u startu protiv bezicnih slusalica jer se kvalitet uvek u nekoj meri zrtvuje zarad smanjenja bandwidtha i lakseg prenosa signala, u svakom slucaju postoji znatna razlika u zvuku (kvalitetu izrade, dugotrajnosti, estetici) izmedju sennheisera i ostalih ovih nabrojanih marki.
Kao da si rekao 'bas bi voleo da vidim kako to ferari bolje vuce od renoa, zastave ili volvoa'

Dobro momci ajd mi recite kako ce da kaci na lap i phone bez BT, pa i ja da kupim sennheisera :)

Tako sto ce da dobije specijalan BT adapter uz njih?

Poslednja izmena:
Uz Sennheiser kao i uz druge wireless sluske uvek dobijas predajnik koji najnormalnije nakacis malom bananicom na izlaz iz zvucne kartice kao sto bi nakacio i obicne sluske.
Model RS115 sam slusao i odlicne su.

Vrh Dno