Šta je novo?

Wireless ruter za kablovski net

Učlanjen(a)
04.02.2007
Poena
935
Prelazim sa ADSL-a na kablovski net i sve dok malopre nisam otkacio svoj D-Link 2640B koji me sluzio perfektno sa ADSL-om vec vise od dve godine nisam primetio da on nema WAN port vec samo DSL, sto je i logicno.

Posto njega ne mogu da koristim kao wireless ruteru kombinaciji sa modemom kablovskog provajdera moram da kupim neki od wireles rutera do cca. 4k dinara te me interesuje koji bi mi vi od ovih obicnijih rutera preporucili.

Nekako sam uzeo u razmatranje D-Linkove DIR-300 i DIR-600 (btw. koja je azlika izmedju ova dva rutera - jel samo u n standardu kod ovog drugog?), TP-Linkove WR-542G ili WR-543G i Netgearove WGR614 i WGR614L (koja je sad pa razlika izmedju njih) i na kraju Belkin F6D4230.

Znam da sam nabrojao malo vise modela ali jednom se kupuje pa bih da uzmem stvarno nesto sto ce dobro da radi posao kao sto je to radio gore pomenuti D-Link 2640B.

Ja posedujem TP-Linkov TL-WR542G i služi me super. Prelazim za par dana i ja sa ADSL-a na kablovski net. Sigurno će raditi jer nije bitno odakle dolazi signal u WAN port, dobro je dok dolazi :)

Nazad
Vrh Dno