Šta je novo?

Wireless ruter do 50-60 eura

Zvezda

Slavan
Učlanjen(a)
20.09.2007
Poena
309
Ovaj mi se cini kao dobar D-Link DI-524/E Wireless Router, High Speed 2.4GHz, 802.11g, 1xWAN/4xLAN Switch. Povezao bih dva laptopa i jedan desktop. Sta mislite?

Nije loshe, pogledaj ako imas mogucnosti neki Linksys i jeftiniju varijantu Ovislink, odradjuje super posao, npr. OvisLink WL-5460 AP. :wave:

WL5460AP radi kao ruter samo ako se zakaci kao wireless klijent na provajdera. Nisam skoro gledao novije verzije firmvera ali mislim da nisu ubacivali opciju da jedan od UTP portova rutira na ostale.

Nemam bas kintu za Linksys. Ovaj model mi se bas uklapa u budzet. Samo jos jedno pitanje. Imam Telekomov ADSL (Huwai MT822 ruter), e sada me zanima kako ide povezivanje. Da li ce mi uopste trebati Telekomov ruter, i ako ne, da li ce to praviti problem, posto sam cuo da su username i password ugradjeni u njgea? ADSL sam uveo u aprilu. Trenutno mi ovaj Huwai pravi probleme sa instalacijom drajvera na Visti (povezan je USB-om, ethernet mi je zauzet zbog drugog laptopa), pa bi hteo sto pre da uzmem taj D-link. Hvala vam na odgovorima.

Nazad
Vrh Dno