Eto tome
Na tom sajtu imaš uputstva za forward-ovanje portova za skoro sve moguće i nemoguće rutere.
Samo nemaju za moje djubre od Tenda,
Eto tome
Na tom sajtu imaš uputstva za forward-ovanje portova za skoro sve moguće i nemoguće rutere.
Samo nemaju za moje djubre od Tenda,ali znam i bez toga forwardovanje da podesim, i radi savrseno forwardovanje, samo sto router nece uvek da radi... moracu da kesiram za neki bolji..
ovo sa menjanjem IP adrese kod mene ne funkcionise, sve je isto..kod me je Tenda bila fabricki podesena na 192.168.0.1 ali sad sam promenio na 192.168.2.1 i za divno cudo proradilo jehvala
videcemo dokle ce da potraje. mada neznam zasto smeta sbbu ili icemo ako je na 192.168.0.1, ali posto nisam mogao vec 2 dana pa nateram da dobije ip router a sad dobio, ko zna mozda je ovo resenje... samo da potraje
inace kad radi jako lepo radi tenda, portforward lepo radi i lako je podesiti, mada nema uputsva na www.portforward.com ali utorrent lepo radi sa zelenom kukicom
![]()
Koja ti je verzija rutera? Nemoj da upucamo rutere...
Ja sam dosad samo sa njihovog sajta skidao a poslednja verzija im je Error 404..
ovo sa menjanjem IP adrese kod mene ne funkcionise, sve je isto..
Koliko inace, normalnom ruteru treba da izadje na net od prikljucivanja kabla u WAN port iy kablovskog modema?
trenutno mi je ruter na adresi 192.168.1.1 i on dodeljuje u opsegu 192.168.1. ip adrese uredjajima ali i dalje puca kao i sa 192.168.0.1 a kao i sa 192.168.2.1
Vidim da si uradio kloniranje MAC adrese unutar rutera. Jel to možda ima neki efekat na stabilnost veze, posto su meni LAN i WAN različite MAC adrese?LAN MAC Address 00:B0:0C:**:**:**
WAN MAC Address 00:B0:0C:**:**:**
netscreen, tenda.. ima li još neki krš da se pojavi kod rutera da bi se ljudi još žalili?
...A neka proverena marka tipa TP-LINK koja podrzava n standard u ovom cenovnom rangu nema... Mislim nije mi prioritet da mora da bude bash n ali ako je solidan shto da ne...
Brzina je 54Mbps teoretska, i to kada se sabere u oba smera. U jednom smeru je pola od toga, pa još manje zbog ne znam ni ja čega, tako da ako ostvari i 20-25Mbps downloada to je to, nema brže za 802.11gPo specifikaciji ovaj ruter puca preko wireless-a do 54Mbps. Od toga oduzmes enkapsulaciju podataka i zastite , ostaje ti manje ali nikako toliko koliko si spomenuo. Tu nesta nije u redu.
Kablom je naravno brzi prenos jer se komp kaci na ruter preko 100Mb-ne kartice.
Obrati paznju da B i b (Bajte i Bite). Jasno ti je da je jedan Bajt = 8 Bita.
Po nekoj proracuni bi trebao da imas otprilike prenos do 6-6.5 MBps sto te izadje oko 54Mbps.
Preko LAN kartice ti je 100Mbps/8=12.5MBps, sto znaci da bi ti preko Wireless-a bilo oko 54Mbps/8=6.75MBps
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari