Šta je novo?

Wireless provajderi u Novom Sadu

panline
nsn
freedom
x3mnet
?

MyNSN - Mediaart Computers jako dobri extra tehnicka podrska koristim ih 3.5-4 godine nemam zamerki, nemam problema

A koji od provajdera ima opremu u blizini Krcedina? :D

Panline zaobidji bio sam kod nijih pola godine ima tema pisao sam ranije.

I ja da se javim ako ima neko veoma pozitivno iskustvo pre svega me interesuje 5Ghz provider i da ima ekstra ping i sto manje problema, lokacija je iza sajma na bulevaru evrope gde se uskoro selim...

Taman da i ja postavim par pitanja.
Naime, moja devojka se nalazi u stud domu kod Sajma, i zanima me da li ima nekog ovde da koristi neki WiFi tamo?
I da li neko ima ikakva iskustva sa BeotelNet WiFi-em? Znam da imaju predstavnistvo u NS, jer su me uputili na njih iz korisnicke sluzbe.

Orion radi Wi-Fi u Novom Sadu. Iako vidim da neki kazu da nema, ovo sam saznao od drugarice koja radi u Orionu.

Pa i bilo bi logicno. NeoBee je imao svoju WiFi podfirmu/mrezu po imenu Metrohive. Samo ne znam kakvo je njihovo pokrivanje grada.

Da li neko moze da kaze gde se mogu naci mape na kojima su obelezene povrsine sa besplatnim internetom u NS-u?
Znam da ima SPENS, fakulteti, Centar, parkovi, Strand... ali ne znam tacnu pokrivenost.
I ako je neko probao taj internet jel moze da kaze da li to uopste sljaka posto su se neposredno posle otvaranja ljudi zalili da je neupotrebljiv.

Na sledecem linku imas googlemaps lokacije wifi hotspotova po NS.
http://skr.rs/MJ!
Znam da nije bas ono sto trazis, ali zna da bude korisno. (i racunaj do 150-200m od naznacene lokacije u najboljem slucaju)
U svakom slucaju je Open, tako da svako ko zna za neki HotSpot moze da doda. :)

Na sledecem linku imas googlemaps lokacije wifi hotspotova po NS.
http://skr.rs/MJ!
Znam da nije bas ono sto trazis, ali zna da bude korisno. (i racunaj do 150-200m od naznacene lokacije u najboljem slucaju)
U svakom slucaju je Open, tako da svako ko zna za neki HotSpot moze da doda. :)

To sam jedino i nasao ali koliko vidim u pitanju su samo kafici i restorani.
Informatika je pre par meseci uz racune dala i neki letak sa lokacijama ali ja to ne mogu da nadjem. Samo sam tu video sve sredjeno na jednom mestu.

Pa jedino sto ima od "ne kafica" je centar. I to je to. Mada sramota velika je to da Novi Sad sa svojom velicinom i grad koji vazi za turisticku destinaciju nema na svom oficijelnom sajtu (ili sajtu TO NS)spisak HotSpotova koje nudi...

Pa jedino sto ima od "ne kafica" je centar. I to je to. Mada sramota velika je to da Novi Sad sa svojom velicinom i grad koji vazi za turisticku destinaciju nema na svom oficijelnom sajtu (ili sajtu TO NS)spisak HotSpotova koje nudi...

Pa koliko ja znam spisak je otprilike ono sto sam naveo u prvoj poruci a tako nesto je i pisalo na onom letku koji sam spomenuo.
Ali je stvarno sramota da nigde na internetu nema spisak besplatnog bezicnog interneta po lokacijama.

Nazad
Vrh Dno