serbianmorpheus je napisao(la):http://www.aimportal.com/index.cfm?main=9&cat=969
Za vise od ovoga javi se mail: [email protected]
Pozdrav ....
<29A>SamaeL je napisao(la):hehe u subotici ima wireless, da ti oni instaliraju i ugrade sve potrebno to koshta 25000 dinara a mesechno platjash 3000 dinara :-0
JOBAH je napisao(la):Onda sam ja dobio pogresne informacije, jer mi je receno da se prvih 12 meseci placa po 69 evra mesecno za otkup opreme ili 350evra x 15 u startu... + zakup linka + zakup frekvencije
Misha je napisao(la):a koja je cena pojedinachno? Tj. ako nema 15 korisnika u okrugu... iliti sam sam![]()
JOBAH je napisao(la):Zile, sta to mene briga. Ja sam korisnik koji placa njihove usluge. Ukoliko nisu sposobni da mi uvedu novu liniju ili ponude savremenu uslugu, onda nisu za taj posao. Nesposobni "rukovodioci" treba da podnesu otkaz!
JOBAH je napisao(la):Dobio sam ljubazan odgovor od pomenutog gospodina... Ukratko propustas to sto si zaboravio da ukoliko te ovakav link interesuje licno, da treba da nadjes jos 14 zainteresovanih u tvojoj neposrednoj okolini. Dalje, zaboravio si da mora da isfinansiras i infrastrukturu i opremu. I naravno, da zakupis frekvenciju na deset godina...
serbianmorpheus je napisao(la):
PJ je napisao(la):Posto prodj nekoliko dana od ove price, a koliko sam shvatio serbianmorpheus ima neke veze sa ovim projektom bilo bi lepo da se javi i kaze sta se desava. Ja jedva docekah taj 10.02.2003. nadajcuci se da cu dobiti neki info vise, ali za sada izgleda nista od toga![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari