Šta je novo?

Wireless po gradovima

bSecurity je napisao(la):
U sapcu treba konkurencija ali to je tesko izvesti i kamo srece da se neko pojavi da to sredi jer su ljudi i ovako skepticni pa ne znaju dal da se prikljucuju ili da ostaju na svojim dialup konekcijama jer cekaju da dodje sbb i adsl jer im je to jeftinija varijanta.
Ima jos jedan provajder, ali ne znam koji. Nisam siguran da li je krenuo sa radom, ali znam da je digao AP na Zorkinom soliteru i jedan Trkalistu, ali ne verujem da ce imati puno korisnika zbog Gromneta. Grom drzi ceo Sabac i Bogatic. Ko je hteo nesto osim dialup-a vec se obezbedio. Znaci do ADSL-a nema nista osim Gromneta.

Ko je digao ap na zorkinom soliteru? Mi smo postavili na trkalistu i ljudi iz Klenka mogu bez problema da upucaju signal

smederevo:

wireless, samo 1 provajder.
64kbs = 750 din
128kbs = 1200 din
... ostalo me nije ni zanimalo...
neogranicen download

adsl NEMA, kablovski NEMA

Evo samo da kazem da i Sremska Mitrovica (cca 50k stanovnika) ima 2 wireles provajdera. NeoBee :( i InatNet :D. Sto se cena tice svi ste ja mislim upoznati sa NeoBee-jem, a na InatNet-u su sledece cene:
64k.....1200din (64k dl i 64k ul)
128k...2200din (128k dl i 128k ul)
256k...4200din (256k dl i 256k ul)
Ovo si cene za fizicka lica, za pravna lica vaze cene sa PTT-ovog cenovnika. Trenutno ima oko 40 korisnika na 1,5Mbps sa svakavkim paketima, a sto se tice zagusenja toga dosad nije bilo. Napocetku je bilo samo 512kbps, ali i malo porisnika, i cim su poceli da vuku konstantno preko 450k, provajder je odma proslirio link na 1MB, i tako dalje. Koliko sam cuo od gazde planira da spusti cene na 800, 1400 i 2000din. Ali otom potom. Jako dobra mogucnost je ta sto ako ste uzeli recimo 128k paket imate 128k dl i ul u isto vreme. Sto se lokala tice tranfer je uvek oko 250kb, ali jos nismo prokljuvili zasto kada vise ljudi vuce sami pingovi ka netu pocinju da rastu. Postavili smo 2 AP-a na istu antenu, i sad je dosta bolje, ali o5 se desavaju skovi u pingu.

Mladenovac
Provajder G-net

64k - 704din
128k - 1357din
256k - 2478

Nema kablovskog i adsl

Jel ima nesto sto vuce malo blize Vojvodini?
Da nije Pirot npr.?

Ja? Boze sacuvaj...

Majdanpek sigurno nema wireless,verovatno ni Bor i Zajecar :) i dobar deo istocne Srbije...

Poslednja izmena:
Ma ne ja sam u planu imao to vec, tiristore nemoj mi kades ideje. :D

Nazad
Vrh Dno