Šta je novo?

Wireless net iskustva

Man at arms

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
Poz ljudi

Zanima me da li neko od forumasa ima iskustva sa wireless client-om, kakva su iskustva kako se net ponasa kod igranja online itd id..

Razmiljam da ga uzmem za jedno mesec dana tada bi trebao da imam mogucnosti sa druge strane razmisljam i za ovaj kds koji bi isto trebao u skroije vreme da dodje do mene.

pozdrav

I mene zanima vezano za firmu. A i za kucu samo malo mlogo skupo 6 000 mesecno plus treba nesto da se plati nisam sasvim siguran sta 30 000 dinara kad su prikljucujesm (kucna varijanta)

Man at arms je napisao(la):
Poz ljudi

Zanima me da li neko od forumasa ima iskustva sa wireless client-om, kakva su iskustva kako se net ponasa kod igranja online itd id..

Razmiljam da ga uzmem za jedno mesec dana tada bi trebao da imam mogucnosti sa druge strane razmisljam i za ovaj kds koji bi isto trebao u skroije vreme da dodje do mene.

pozdrav

A odakle si?
Ovde u NS sam probao taj wireless i uopste nisam odusevljen sa njime. Em nekad kod njih ima neki problem pa nema net, em nekad ide spoooro kao ....
A i sta da ocekuje od takvih kao sto je Neobee. :x

Mi u firmi imamo wireless preko SCnet-a i mogu reci da kada radi, radi odlicno, ali se cesto dogadja da ima prekida. Nekad od 5 minuta, nekad pola dana...

eno ja vidim kokosu stalno puca veza :) zbog cega je to, ne znam, ali me zanima, moracu malo da procunjam po netu... u svakom slucaju, veoma neugodno ako zelis da se igras, pa u sred "rokanja" ispadnes sa servera :)

Sta znam ja bi verovatno isao preko Verata posto yubc je malo skuplji a znamo da verat ima ponekad svoje "tripove" :)

Dilema

Ja sam isao preko absolutok-a, pa...radi kako kad... uglavnom radi nesto osrednje, download je recimo izmedju 20-40k, ponekad nema protoka uopste a ponekad ide i do 150 van radnog vremena.

zelenika je napisao(la):
Ja sam isao preko absolutok-a, pa...radi kako kad... uglavnom radi nesto osrednje, download je recimo izmedju 20-40k, ponekad nema protoka uopste a ponekad ide i do 150 van radnog vremena.

I koliko to zadovoljstvo kosta ?

Miroslav je napisao(la):
eno ja vidim kokosu stalno puca veza :) zbog cega je to, ne znam,
To je zato sto je jaaaako daleko od suonline-a :mrgreen:

Moram da pitam finansije... s tim da je kupljen i cisco firewall/router...javljam u ponedeljak.

anime_freak je napisao(la):
...

I koliko to zadovoljstvo kosta ?

Miroslav je napisao(la):
eno ja vidim kokosu stalno puca veza :) zbog cega je to, ne znam, ali me zanima, moracu malo da procunjam po netu... u svakom slucaju, veoma neugodno ako zelis da se igras, pa u sred "rokanja" ispadnes sa servera :)

HA! Kokosu puca veza ?! A znas li zasto ? :) Zato sto je majstor pravio antenu od konzerve i eksera (BUKVALNO!) i okacio celu tu skalameriju na sijalicu na terasi tako da konzerva koliko-toliko gleda prema AP-u. Sve je to, naravno, nepricvrsceno i kada dune povetarac ODEEEEeeeeeeee Kokosu link ... eh :) i tako vec 2 meseca ... hihihi :)
Evo, ja imam kulturnu PRICVRSCENU :) antenu i nema problema sa pucanjem linka :)

Da, Kokosu je link direktno zavisan od jacsine vetra :)

Nazad
Vrh Dno