Šta je novo?

wireless (ne) radi...

sinke

Čuven
Učlanjen(a)
18.10.2000
Poena
620
Pozdrav,

Problem sa wireless internetom se manifestuje u sledecem: Mogu da surfujem ali ne bas svugde, neke stranice nece da mi ucitava. Evo recimo par primera, zaista ih je malo ali me nervira sto ne radi... mogu da udjem u yahoogroups i da vidim grupe kojima imam pristup ali kad udjem u neku od grupa ne mogu da udjem na stranice sa porukama ili sa listom clanova ili slicno. Drugi primer je recimo Planplus.co.yu ucita mi stranicu ali kad u polju gde pisem adresu upisem adresu i stisnem dugme nece da mi podatke prosledi i prikaze mapu, isto tako naleteo sam par puta na neke stranice koje traze da se registrujem i kad stisnem submit dugme dalje nece da ucitava. Sve ovo proradi kad se konektujem modemom preko neta pa preko modema prosledi podatke.
Imam d-link 520+ i winXP... ploca je msi k8n neo v2.0.

Nije u pitanju wireless uopste....wireless ti samo daje internet i ne moze da ti odredi koje stranice mozes da gledas a koje ne...

Proveri za pocetak Security settings u internet explorer-u, a najbolje je da instaliras (makar na kratko) firefox i da probas da otvoris te stranice sa njim....tako ces najbolje videti gde je problem.

Nije u pitanju wireless uopste....wireless ti samo daje internet i ne moze da ti odredi koje stranice mozes da gledas a koje ne...

Proveri za pocetak Security settings u internet explorer-u, a najbolje je da instaliras (makar na kratko) firefox i da probas da otvoris te stranice sa njim....tako ces najbolje videti gde je problem.

Hvala na odgovoru,
Znam da wireless daje samo izlaz medjutim cudno mi je da modemskom konekcijom mogu da pristupim navedenim stranicama ali putem wireless konekcije ne mogu. Security podesavanja su mi po default-u a koristim i firefox, medjutim i dalje ne mogu da pristupim sajtovima.

Nazad
Vrh Dno