Šta je novo?

Kućna multimedija wireless music streamer

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

budjoni

Slavan
Učlanjen(a)
10.06.2008
Poena
345
Budući da skoro da više nema klasičnih izvora muzike (ploče, diskovi...) kao ni uređaja koji bi ih reprodukovali, zanima me šta koristite od strimera sa računara ili telefona na pojačalo?
Ja sam povezao računar sa SMSL dac-om kablovima na aktivne zvučnike a drugim kablom i na pojačalo (Cambridge Audio sa Eltax Monitor 3 zvučnicima), i to sasvim dobro zvuči za reprodukciju flac fajlova sa HDD i muzike preko Deezer-a, ali želim pristojan a ne preterano skup uređaj za bežično povezivanje telefona i pojačala. Priključio sam neki bluetooth receiver ali zvuk je osetno lošiji a signal slabiji nego što je prihvatljivo.
Razmatrao sam FiiO BR13 i iFi ZEN Air Blue, što je ustvari DAC sa bluetooth povezivanjem i podrškom za veliki broj codeca, koji bih povezao na jedan od ulaza u pojačalo a muziku puštao sa telefona. Onda sam čuo za WiiM Mini koji je, koliko sam razumeo, drugi tip uređaja (mrežni plejer, za koji baš shvatam kako radi).
Zato bih voleo da čujem vaša iskustva, ko se bavio time i probao neke od ovih uređaja, ili nešto drugo za bežično strimovanje muzike.

Vrh Dno