Šta je novo?

Wireless konekcija

nemanja_rs

Cenjen
Učlanjen(a)
03.05.2009
Poena
154
Ovako, imam telekomov HG510 ruter i imam D-link switcher gde su mi povezana jos 2 kompa. Sad ocu da napravim wireless konekciju, jer mi treba za mob. Sta mi je potrebno? Da li treba da kupim antenu?, nesto slicno ili moram da menjam ruter?

Hvala

Umesto switchera stavi Wifi ruter.

Ali gde to da nadjem da kupim...ovi iz telekoma nedaju da se zameni.???

A da li mogu ovom switcher-u da samo dodam antenu (da kupim)?

Poslednja izmena:
Ne.
HTML:
http://www.itsvet.com/proizvodjac/tp-link/317

Ja sam kupio od drugara za 500 din ASUS wireless karticu (imaju dobar sofver gde kartica izigrava AP) i kad aktiviram Soft AP mod sa bilo cim mogu da pristupim.Meni je trebalo za mob i laptop,savrseno radi...
Mana je sto ti PC mora biti ukljucen.U ovom slucaju WiFi ruter ima prednost...
Ili zezni namerno Telekomov ruter kao moj kolega i kad su mu menjali dobio WiFi ruter... :)

Ja sam kupio od drugara za 500 din ASUS wireless karticu (imaju dobar sofver gde kartica izigrava AP) i kad aktiviram Soft AP mod sa bilo cim mogu da pristupim.Meni je trebalo za mob i laptop,savrseno radi...
Mana je sto ti PC mora biti ukljucen.U ovom slucaju WiFi ruter ima prednost...
Ili zezni namerno Telekomov ruter kao moj kolega i kad su mu menjali dobio WiFi ruter... :)

Slazem se sa gore napisanim.
To nije najbolje ali je najjeftinije resenje.
Mana je kao sto kaze da ti mora biti ukljucen komp kako bi i wifi kartica radila.

Ako hoces ovu varijantu, ja bih ti preporucio neki usb wifi adapter koji moze raditi u AP modu.

Nazad
Vrh Dno