Šta je novo?

Wireless internet u BG.

AmerX

Slavan
Učlanjen(a)
17.07.2009
Poena
345
Upravo sam dosao u BG, iskreno stvarno nemam vremena da citam sve postove o tome koji je najbolji net.

Mene sad zanima koji je od nasih operatera u Srbiji pruza najbolje usluge sto se tice bezicnog neta. Video sam prosle god da drug ima usb dongle od mts-a i da preko toga ide na net. Koji bi po vama bio dobar provajder sto se tice pokrivenosti u BG.

Sto se tice protoka, nije vazno, jer za sve sto mi treba je za email , i malo web surfa, i placanje racuna online.

Hvala na pomoci.

Jel ti hoces 3g internet ili WiFi? Kapiram da si mislio na 3g net, oni su ti relativno skupi, ogranicenog protoka i malih brzina u odnosu na adsl i kablovski net, Sta znam ja bih isao na MTS 3g net. Jesi razmisljao o WiFi netu?

Jel ti hoces 3g internet ili WiFi? Kapiram da si mislio na 3g net, oni su ti relativno skupi, ogranicenog protoka i malih brzina u odnosu na adsl i kablovski net, Sta znam ja bih isao na MTS 3g net. Jesi razmisljao o WiFi netu?

Jesam, ali posto cu biti u pokretu u bg, i svoj laptop moram da imam sa sobom zbog posla treba mi 3G net. Bas sam sad pogledao na telenoru i imaju ovaj paket sto ne izgleda lose.

Mesečna pretplata
1.364 din. *
Besplatni saobraćaj
5 GB
Cena USB modema **
1 din. *

I ja sam razmisljao o mts-u, ali bolje prvo da pitam ovde jer se za god dana moze dosta da promeni.

Vrh Dno