Šta je novo?

Wireless internet radio

petkovic56

Slavan
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poena
320
Da li je neko imao prilike da vidi u prodavnicama u Srbiji Wireless internet radio.Vrlo interesantna sprava kao zamena za vec davno zaboravljeni radio.Ja se uzeleo da slusam radio a da ne moram da ukljucim racunar zbog toga.
Svaka sugestija o utiscima,mogucnoscu kupovine je dobrodosla.
Imao sam prilike da vidim na buvljaku!!!!!(Nemacka proizvodnja) i propustio da ga kupim za male pare jer nisam verovao da je ispravno.

nisam jako dugo video...ja sam imao roku soundbridge koji sam kupio za jako male pare (1500) u sindjelicevoj preko puta comtrade( :p ).
Ali mi taj posao bolje radi stari laptop prikljucen na pojacalo....i poklonio sam ga prijateljici koja ga redje koristi od cd-a

Pregledao sam malo po internetu,ali nisam skontao da li roku soundbridge moze da radi kao samostalan uredjaj ,bez racunara.Meni treba radio ,ustekas u struju,wireles se poveze na mrezu i biras stanicu za slusanje.Ako moze da se poveze na neke zvucnike jos bolje.

mislim da si u pravu...od tada je proslo bar 6 meseci...sprava je svugde kostala ok 60 e a ja je dobih za 20...

Bio sam u Golsvordijevu ulicu ali u toj radnji vise nemaju roku soundbridge niti bilo sta slicno.Ima li koga da zna gde u Beogradu ili bilo gde u Srbiji moze da se nadje neki internet radio.

Imam kući Freecom Media Pal, kupljen u Londonu, radi odlično, zvuk solidan, ima line out, nije zvuk kvalitetan kao na Squeezebox-u ali je bio dosta jeftiniji, oko 100 funti. Pusta wirelees muziku sa kompa i 13000 radio stanica sa neta preko LAN kabla. Ume ponekad da se ubaguje kod pojedinih radio stanica. Ima sat, alarm, RSS feed, web browser... fina sprava!

Nazad
Vrh Dno