Šta je novo?

Wireless interent - ok.co.yu?

miros je napisao(la):
:mad: :mad: Ima Li Neko Da Se Uclanio Kod Ok.co.yu? :crash:

:trust:
Ozbiljno, da li se nesto "promenilo"?

Sta da ti kazem-zadnjih 15 dana nista a ono pre toga jos gore.Dobro sem onih 100evra
uclanjenja nista nisam platio,a i sta da platim?Do danas je bila jedna velika prevara. :mad:
Danas dodjose i popese se na krov....Sada lepo radi,videcemo dokle. :banana:
Mene bi bilo sramota da sam iz njihove firme ili je problem sto su u ovoj zemlji Srbiji sve sami prevaranti i sto smo mi toliko zadnji u svemu :wall:

firma OK.CO.YU

Slucajno sam naisao na ovaj post pa da kazem i ja neku rec: :trust:
NI MANJE FIRME NI VECIH PREVARANATA
sto se tice tog interneta i ja sam sa Cukaricke padine i uclanio sam se kod njih ali brate kakvi foliranti i prevaranti ako se za svo ovo vreme skupilo
max 2 meseca (mozda 3 ali sve ukupno )da je internet radio i upocetku je moj racunar bio "kriv" pa su onda popravljali pa obecavali a sad se javljaju samo ako ih pozoves i uglavnom nije kod njih kvar nego ispred njih a oni u stvari nemaju pojma kako da rese problem u stvari problem je sto kazu da ni neznaju gde je problem...Tako Deko bravo za tebe sto nisi naseo na njihove price a Miros ti mi se javi

ako si jos uvek njihov korisnik... uradi tracert www.yubc.net u command promptu, i uradi paste svega toga ovde... nesto me interesuje taj "provajder" :)

Na zalost jos uvek sam njihov korisnik posto za adsl nemam uslova( :wall: )
uradio sam tracert samo sam sklonio neke ip adrese

tracert www.yubc.net

Tracing route to kosmaj.yubc.net []
over a maximum of 30 hops:

1 3 ms 3 ms 3 ms 192.168.
2 * * * Request timed out.
3 21 ms 21 ms 22 ms tiamari.sezampro.yu []
4 23 ms 23 ms 22 ms 194.
5 25 ms 24 ms 24 ms s4-1-0-c1.bg.yu.yubc.net [212.]
6 27 ms 22 ms 23 ms kosmaj.yubc.net [212.]

Trace complete.

I molim te odgovori sta govore metafore :type: