Šta je novo?

Wireless i Win XP - problem...KAKO RESITI???

Perlez

Čuven
Učlanjen(a)
02.04.2002
Poena
619
:trust: Ne znam mnogo o wireless-u. Kupio sam karticu, instalirao je i - radilo je OK na win 98. Na win xp - radi ali svakih minut-dva prekine na jedno 2 secunde vezu i onda se sama veza ponovo uspostavi. Imam 2 kartice (MSI i Gygabite) i iste probleme na obe. Inace, na win 98 obe rade perfektno. U cemu je vic?

Hvala!

Kartice su B standarda....i kostaju 20+ EUR....ako nesto znaci...

A po čemu vidiš da je prekinula vezu? Po prozorčićima u dnu stranice ili čemu?

Ma sredio sam ga...

Reinstalirao sam najnoviji driver sa gigabytovog sitea pa sad radi ok. Inace, po prozoru dole po tome sto mi se veza prekine i downloadovanje blokira/cancelne...

Jesi li iskljucio windows zero configuration utility (cini mi se da se tako zove)? Jel imas SP2?

A

gDE SE NALAZI ZERO? Inace nemam sp2 jer mi je non stop restartovao sistem i pravio kojekakve blokade i gluposti pa sam ga skinuo. Iako sada radi bez prekidanja, cini mi se da radi sporije nego ranije...

sa najnovijim driverima za kartice bi trebalo da ti se resi problem 95% sigurno

evo ako te bas zanima Wireless Zero Configuration se nalazi:
start/run/services.msc

Hvala svima!
Problem resen u potpunosti!!!

Perlez je napisao(la):
gDE SE NALAZI ZERO? Inace nemam sp2 jer mi je non stop restartovao sistem i pravio kojekakve blokade i gluposti pa sam ga skinuo. ...
Ne stavljaj SP2 preko Sp1 nego instaliraj Windows XPSP2 na cistu masinu pa da vidis kako radi! Mnogo ljudi je imalo problema sa SP2 packom!

Nazad
Vrh Dno