Šta je novo?

Wireless i igranje preko neta ima li nade ?

bgmarko

Slavan
Učlanjen(a)
29.04.2005
Poena
319
Zanima me koristi li neko Wireless za igranje i kod kog provajdera sa kojim paketom i na koju baznu stanicu se kaci ako je iz BG.

Moja trenutna situacija:

Wireless: 512
Provajder: Verat
Bazna Stanica: Pasic
Ping ka stanici: 9-25 ali sa povremenim skokovima na 500-700 otprilike na svakih 3 min

e sada sve radi strava za igranja ali kada skoci ping u tom trenutku sve staje u igrici naravno i onda nastavlja posle normalno pa opet tako za par minuta, elem zanima me da li jos neko ima slicna iskustva i da li je uopste moguce igrati se preko Wirelessa bez nerviranja

Pozdrav

Sa dobrom opremom naravno da moze. Evo npr. kod mog provajdera (www.maksnet.org) cesto igramo CS u lokalu, pingovi su 10-20ms...Na Technikomovom serveru ping mi je 30-50ms. Kod ostalih ljudi sa mreze veoma slicno, premda ima i onih sa slabijom opremom pa im ping cesto varira (ne tako drasticno kao kod tebe, vec u intervalu 20-200ms).
U principu sve je individualno jer zavisi od dooosta faktora.

Pazi oprema je: Phenet AP 118C+ i Grid 24 DB ajntena AP prijavljuje da je signal 78%, znaci sve radi savrseno, net, download, torenti... ali igranje smara, strategije mogu da se igraju tipa Warcraft 3 i sve radi strava, ali FPS baguje nekad nesmeta a nekad bas smori kada zasecka usred pucnjave

Imas extra opremu. Probaj malo da podignes antenu i bolje podesis "nisanske sprave". Sta jos da te posavetujem...procitaj utiske Veratovih korisnika i sve ce ti biti jasno. Uglavnom ljudi imaju problema sa Veratom.
Poz!

jedino ima antenu dobru pheenet suxa , mada neverujem da cesh moci ima da ti laguje ako ti ping varira znachi da lose rade linkovi so verata ...

Nazad
Vrh Dno