Šta je novo?

Wireless Combo preporuka - muke levoruke

Recoba20

Znamenit
Učlanjen(a)
13.12.2004
Poena
1,085
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-11500 & ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Red
Matična ploča
Asus TUF GAMING H570-PRO WIFI
RAM
Kingston HyperX Fury Black 4x8GB
GPU
Sapphire Pulse RX 6700 XT
Storage
Kingston KC3000 1TB; Seagate Baracuda 4TB, WD Red Plus 4TB
Zvuk
Topping E30, Eris PreSonus E3.5
PSU
EVGA SuperNOVA 650 G6
Kućište
PHANTEKS Eclipse P600S
Monitor
Dell U2312HM
Miš & tastatura
Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050
Laptop
Huawei D15
Mobilni telefon
Samsung Galaxy A52s
Pristup internetu
  1. Wireless provajder
Od 2011. sam koristio Wireless Optical Desktop 3000 i bio prezadovoljan dok pre nekih mesec dana nije "ogluveo" reciever (smanjila se osetljivost), a zatim je krenulo da crkava i slovo C na tastaturi. Nekad radi, nekad ne, ali vise ne radi nego sto radi. (Sad k'o za vraga radi.) Najradije bih uzeo ovako nesto ali toga kod nas nema. Trebaju mi mis i tastatura po mogucstvu combo (da se povezuju na jedan reciever). Najvise bi mi odgovarala zakrivljena tastatura (sa US rasporedom, ali nije smak sveta ni YU) i veci simetrican mis (levoruk sam sa povecim sakama). Nazalost, takvo nesto kod nas nisam nasao. Izbor mi se sveo na Logitech MK520 i neki HP Wireless Multimedia Keyboard and Mouse - KZ256AA. Mada, razmisljam se da uzmem RAPOO Wireless Ultra-Slim Touch Keyboard E9270P i nekog simetricnog RAPOO misa, ali pod uslovom da i mis i tastatatura mogu na jedan reciever da se povezu. Pitanje je sta uzeti?

I ja sam trazio zamenu za Logitech mk320 combo ali cene su prilicno diskutabilne kao i ponuda. Radi i ovaj Logi. komplet dobro ali reko aj da promenim posle 3-4 godine.. i u sustini nista nisam nasao :d osim rapoo combo-a ili odvojenih resenja (kao sto si vec pomenuo). I meni ta rapoo tastatura deluje odlicno, ne znam kakav je kvalitet ali obecava. Sad da li je bolje uzeti combo ili odvojeno..

Poslednja izmena:
Imao sam priliku da koristim rapoo E9070 Ultra-Slim i tastatura deluje robusno, a tanka je. Jedinu zamerku imam sto je slim, tako da su tasteri zbijeni, pa imam utisak kao da kucam na laptopu. Zato bi mi vise odgovarala E9270P.
Ja sam pre za kombo varijantu jer jedan USB pokriva misa i tastaturu. Steta sto na nasem trzistu nema vise Microsoft periferija. :(

Vrh Dno