Šta je novo?

Wireless Cerak ?? Kako?Koliko?Ko?Gde?

playahater

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2003
Poena
619
Evo .. opet ... chitao sam .. ali i dalje nisam skontao ... 😛

Zivim u Solunskih Boraca 24 .. u kuci u prizemlju ...
Glavno pitanje je kako da predjem na wireless i da se maknem ovog dialup-a ..

A podpitanja su:
1. Koji provider ima najblizi AP koji ja mogu da dohvatim?
2. Koje su cene i brzina?
3. Kakva su iskustva s tim providerom?
4. Koliko meni treba para za sve .. ukupno ??

Stvarno sam se smorio od ovog dialup-a .. pa ako neko moze da pomogne .. da se reshim bede .. :d ..
.. gledao sam po forumu ali nisam uspeo da se dokopam svih providera .. njihovih ap-ova .. i ostalih info-a koje su meni od koristi ...
.. pa ako neko zna .. bio bih vrlo zahvalan 😀 :d

Poz

:wave:

Zavisi sta tebi u stvari treba.... Ako ti treba internet samo onda imas verat i tehnikom, a ako bi da se umrezis sa nekim imas 2 AP-a BGWirelessa u blizini, Cerak 1 i Cerak 2. samo da napomenem da mozes i u BGW imati flat internet 😉

Za detalje se javi na pp
Pozdrav

Poslednja izmena:
Da da .. ok .. raspitao sam se vec .. eto mene na bgw uskoro .. trebalo bi u toku ove nedelje da dodje Gasha da merimo signal .. nadam se da cu da na`vatam neki .. :d

amdkiller je napisao(la):
Zavisi sta tebi u stvari treba.... Ako ti treba internet samo onda imas verat i tehnikom, a ako bi da se umrezis sa nekim imas 2 AP-a BGWirelessa u blizini, Cerak 1 i Cerak 2. samo da napomenem da mozes i u BGW imati flat internet 😉

Za detalje se javi na pp
Pozdrav

Ja poslah PM jos pre 6 dana

Ledeni je napisao(la):

Shta ce biti??
Ja mislim da bi trebalo da nahvatam neki signal .. da nije u planu josh neki AP ... :trust: .. to bi bilo odlichno ... onda bi ja imao 100% :d

Nazad
Vrh Dno