Moze neko da mi napise kako se krecu cene wireless usluga u BG-u ? Ne znam koje sve imate provajdere znam da kod Verat-a je valjda 64kb link za mesec dana kosta 1900 din. Ali interesuje me koliko vam obracunavaju Mb ako zakupljujete na taj nacin. Cisto pitam zbog prijatelja u BG-u da im znam reci. Meni bi takodje recimo bolje bilo da mogu da uzmem 50-100 Mb i da imam dok ne potrosim jer se ne igram preko neta niti skidam igre i programe, cisto mi treba za surfovanje da ponekad nesto procitam, tako da mi je ovo isplatljivije. Kod nas u Subotici su cene 2,5 din. za 1Mb stim da se negde brise na kraju meseca ono sto nisi potrosio a negde imas dok ne potrosis, link je 128kb stim da se moze preko veze ili ako puno trosis da ti daju 256 ili cak 512. Toliko za sada.
Drugo pitanje tice se antene, ima 2 vrste koje nude domaci distributeri, jedna je ona kao topovska cev duzine ne znam valjda 1m da li od plastike ili nekog specijalnog materijala a druga je ona kao TV antena riblja kost sa radijalima koja je i jeftinija i koja kazu da ne valja u slucaju kise. Koja od ove dve je jagi ? Koliko znam, bar zbog radio stanice jagi antene vise odgovaraju ovoj drugoj ali kad smo juce bili da kupimo za druga antenu oni su relki da imaju jagi i kad su pokazali oni su pokazali onu cev, koju smo i uzeli i platio je decko 2400 din. Toliko od mene za ovaj put.
Drugo pitanje tice se antene, ima 2 vrste koje nude domaci distributeri, jedna je ona kao topovska cev duzine ne znam valjda 1m da li od plastike ili nekog specijalnog materijala a druga je ona kao TV antena riblja kost sa radijalima koja je i jeftinija i koja kazu da ne valja u slucaju kise. Koja od ove dve je jagi ? Koliko znam, bar zbog radio stanice jagi antene vise odgovaraju ovoj drugoj ali kad smo juce bili da kupimo za druga antenu oni su relki da imaju jagi i kad su pokazali oni su pokazali onu cev, koju smo i uzeli i platio je decko 2400 din. Toliko od mene za ovaj put.