Šta je novo?

Wireless bridge

Creaven

Slavan
Učlanjen(a)
01.05.2007
Poena
304
Hocu da napravim bridge connection ali mi ne ide.Naime,konfigurisao sam oba uredjaja (u pitanju su Senao modeli),sve sam ispostovao kao imaju vezu odnosno vide se ali ja nemam pristup netu.Jel zan neko u chemu je caka ili na shta bih trebao obratiti paznju?jel stvarno mi glava puche :wall::wall:

Hocu da napravim bridge connection ali mi ne ide.Naime,konfigurisao sam oba uredjaja (u pitanju su Senao modeli),sve sam ispostovao kao imaju vezu odnosno vide se ali ja nemam pristup netu.Jel zan neko u chemu je caka ili na shta bih trebao obratiti paznju?jel stvarno mi glava puche :wall::wall:

Reci koji model imas? (onda cemo ti objasniti detaljno)

Senao sl-2511bg1 plus
To je jdina oznaka koju ima na kutiji poshto na njemu nishta ne pishe.

Napomena.Mozda sam pogreshio i u konfigurisanju tako da vas molim da i mi kazete neki savet i u toj oblasti.

Sve sto treba da uradis da oba AP stavis u bridge mode, ista SSID i kod jednog i kod drugog AP, isti Chanel i trebalo bi ubaciti MAC adrese u svaki AP od drugog AP (valjda ima kod njega ta opcija).Nisam imao priliku da koristim taj AP ali je u sustini slicno namestanje kod svih AP.
Jel spajas u bridge iste uredjaje?
Ostalo moras da objasnis na koji nacin hoces da imas Internet i sta ima iza AP uredjaja (sta u stvari povezujes sa AP uredjajima)?

Poslednja izmena:
@precepv, jesi siguran da to 'pali' kod svih AP? ja imam neki TPLink wireless router za koji mi kazu da ne podrzava 'bridge' mod, ima li neke sanse da to proradi?

Moje misljenje da si lose setovao IP adrese. Nisi naveo da li si obratio paznju na to!

Nazad
Vrh Dno