Šta je novo?

Periferni uređaji Wireless Android Auto USB dongle

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

Sgt. Major

Čuven
Učlanjen(a)
31.08.2013
Poena
575
Zamolio bih za preporuke za USB dongle koji omogućava wireless Android Auto. Cena nebitna, samo da je kvalitetan i pouzdan.

Rešenje
Glupo pitanje, ukolko nema nikakvo dugme na njemu, pretpostavljam da se pojavi na spisku uređaja.
Da li su ti uključeni Wifi i BT na telefonu? I have you tried turning phone on and off? :)
Vidim na netu da se preporucuje Motorola kao dobar izbor, cenovni rang je 50-60e ako sam dobro video.
Ja sam narucio nekog kineza za 15e - 90% slucajeva radi kako treba, telefon se konektuje cim udjes u auto. Ostalih 10% zabaguje ta automatska konekcija pa mora restart.
Za tih 15e, meni je to podnosljivo, imam i kabl pri ruci ako zatreba :)

Ja sam naručio ovaj po preporukama sa neta

45$ sa promo kodom

Zapravo je kljucna razlika u tome da li ti multimedija u kolima podrzava zicni AA pa ti treba samo jeftini dongle koji omogucava bezicni AA, ili je multimedija neka starija kojoj treba celokupna funkcionalnost :)

Zapravo je kljucna razlika u tome da li ti multimedija u kolima podrzava zicni AA pa ti treba samo jeftini dongle koji omogucava bezicni AA, ili je multimedija neka starija kojoj treba celokupna funkcionalnost :)

Nije star infotainment i podržava žični AA, samo hoću da ga koristim bez žica.

AAWireless Two mi deluje dobro, ali ga nema u Evropi.

Nije star infotainment i podržava žični AA, samo hoću da ga koristim bez žica.

AAWireless Two mi deluje dobro, ali ga nema u Evropi.

E pa to je onda daleko bolja i jeftinija opcija, kontam da neki dobro ocenjeni sa Alija reda velicine 5-10e zavrsava posao :)

Ja kod mene nisam imao AA uopste pa sam ubacio ceo sistem naknadno, tako da *** nemam konkretnu preporuku :D

Meni je stigao onaj za manje od 5 eura (slao sam link) i radi odlično.
Povezao se prvi put bez problema, ne gubi konekciju i takođe se bez problema ponovo sâm povezuje pri ponovnom paljenju auta.

Posle 20 dana stigao Carlinkit 5.0

Javljam utiske za par dana 😊20250825_113856.jpg20250825_112621.jpg

Onda moras da kupis neki skuplji adapter, ali moze i tada da se namesti da radi.

Carlinkit 5.0

Posle nedelju dana korišćenja, jedno 15 paljenja auta, svaki put se prikačio i bio operativan čim se podigne multimedija auta.

Radi ono sto mi je bilo potrebno i od mene preporuka 😊

Godinama koristim ovaj adapter. Promenio sam 2-3 telefona na njemu i sve bilo Ok.

Juče pokušam da povežem novi telefon, ali ne uspevam da se zakačim na njegov BT. Uputstvo sam, naravno, bacio.
Jel ima neka fora da ga stavim u pairing mod?

1759210894637.jpeg

Glupo pitanje, ukolko nema nikakvo dugme na njemu, pretpostavljam da se pojavi na spisku uređaja.
Da li su ti uključeni Wifi i BT na telefonu? I have you tried turning phone on and off? :)

• Like
Reagovanja: PJ
Pobrisi uparene uredjaje sa njega, verovatno ima neki max

Nema dugme, samo sijalica. Pojavi se na spiku uređaja, ali mislim da se pojavi, jer sam sa Smart Switch prebacio sve sa stargo uređaja na novi. Nisam probao da ga obrišem sa spiska, pa da probam ponovo isključim/uključim uređaj iz USB, pa da opet skeniram.

WiFi i BT uključeni.
Nisam probao reset telefon :censored: (pokušaću kasnije)
Ali jesam pokušao da izađem, pa da opet uđem u kola :LOL:

Pobrisi uparene uredjaje sa njega, verovatno ima neki max
Da, to je bila jedna od ideja, ali ne znam kako da mu pristupim.
Mogu da odjavim prijavljene telefone (2 imam ovde), ali to neće obrisati spisak na samom uređaju.

Crnjak je što sam fotografisao uputstvo, vrlo sitan font, sa idejom da mi ostane, jer ću papir da izgubim, ali naravno, nemam ideju gde sam stavio fotku, jer u folderu sa uputstvima je nema.
A opet, ideju nemam kada sam to fotografisao, pa da nađem po filename, po godini i mesecu.

Da nema neko dugmence na njemu za factory reset?

Da nema neko dugmence na njemu za factory reset?
Pomislio sam da je rupica za reset, kad ono sijalica :LOL:

@Santa Dao pravi hint, restartuj telefon 🫣
Telefon je pre 2-3 dana prvi put uključen, restartovan od tada više puta, zbog update, pa na kraj pameti mi ne bi palo da resetujem još jednom 🙄

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno