Sgt. Major
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.08.2013
- Poena
- 575
Zamolio bih za preporuke za USB dongle koji omogućava wireless Android Auto. Cena nebitna, samo da je kvalitetan i pouzdan.
Zapravo je kljucna razlika u tome da li ti multimedija u kolima podrzava zicni AA pa ti treba samo jeftini dongle koji omogucava bezicni AA, ili je multimedija neka starija kojoj treba celokupna funkcionalnost![]()
Nije star infotainment i podržava žični AA, samo hoću da ga koristim bez žica.
AAWireless Two mi deluje dobro, ali ga nema u Evropi.
Nema dugme, samo sijalica. Pojavi se na spiku uređaja, ali mislim da se pojavi, jer sam sa Smart Switch prebacio sve sa stargo uređaja na novi. Nisam probao da ga obrišem sa spiska, pa da probam ponovo isključim/uključim uređaj iz USB, pa da opet skeniram.Glupo pitanje, ukolko nema nikakvo dugme na njemu, pretpostavljam da se pojavi na spisku uređaja.
Da li su ti uključeni Wifi i BT na telefonu? I have you tried turning phone on and off?![]()
Da, to je bila jedna od ideja, ali ne znam kako da mu pristupim.Pobrisi uparene uredjaje sa njega, verovatno ima neki max
Pomislio sam da je rupica za reset, kad ono sijalicaDa nema neko dugmence na njemu za factory reset?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari