Šta je novo?

Wireless adapter + tastatura + miš --- zakucava

Slavke

Cenjen
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poena
154
Pozdrav svima!

Znači kao što piše u naslovu, iz nekog razloga, meni nepoznatog, miš, tastatura i wireless adapter mi zakucavaju.
Ima neka veza između njih ali ne mogu da skontam kakva.

Kompjuter je relativno nov (godinu dana star) i u skorije vreme je prvo krenuo wireless adapter da prosto pretane sa radom, i dole u levom cosku mi se na jačini signala pojavi onaj zuti trougao, i odmah zatim mi blokira miš i tastatura, sva se svetla ugase i nista ne reaguje, Jedino što u tom slucaju mogu da uradim jeste restart.
I to se nekad desava par puta dnevno a nekad jedanput u npr. tri dana.... znači varira..

Onda je jedno vreme, na par dana prestao da zapucava adapter i umesto toga je krenuo miš da zapucava... znači u toku rada iz cista mira prestane da reaguje i tako sekundu - dve -tri pa opet radi, pa se opet ugasi i tako sve....ili proradi tek kada ga istekam pa ponovo ustekam...

E sad je evo opet krenulo sve ispočetka, zapucava adapter, pa za njim miš i tastatura i odnosno ceo komp.

Pokušao sam da stavim novi adapter, jači, i zaista puno oblje radi on se ne zapucava ali miš se i dalje zapucava, istina puno ređe, ali ipak se i dalje dešava...
Onda sam takođe pokušao da miš uštekam u razne druge portove i ništa sve isto, promenio sam miš i takođe ponovo sve isto....

Zaista nemam pojma u čemu je problem, ukoliko neko može, molim vas pomozite, ne mogu ovako da radim znači katastrofa je :)

Hvala puno svima! :)

Jesi li probao bez tog WiFi adaptera, oni umeju da povuku dosta struje. Miš i tastaura, žični ili bezžični ?

Prvo hvala vam na odgovoru! :)

a drugo evo sad sam probao bez wireless adaptera i zaista miš radi bolje! i dalje pomalo zakucava ali bolje radi...naravno nedovoljno dobro ali ipak bolje...
I da žični su i miš i tastatura. Nemam sad bežični da probam da li je tako bolje...

Šta sad ovo znaci, nešto sa napajanjem nije uredu?

Čisto sumljam da je do napajanja, još puno stvaru koristi 5v pa bi i oni brljavili. Pogledaj na CPUiD Hwmonitoru ili nekom drugom programu šta kaže za voltaže.

au slabo se u to razumem bolje u servis onda da nosim...

skino sam i pise za procesor da je 4.1MHz i 1,2V

a za spd sto je memorija predpostavljam... za tri pise da je 1,50 a za cetvrtu 1,60 v ...

nista meni ovo ne znaci.. a predpostavljam da nisam dobro objasnio ni za vaše komentare.. nosicu u servis sta da radim....
hvala u svakom slucaju

USB je na 5v pa pogledaj šta piše za +5v, jedino je to važno u ovom slučaju.

ne znam... ali ne mogu više ovako da radim.. odneću u servis
hvala na pomoci

Nazad
Vrh Dno