Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
imam problem sa doticnim OS-om i igrama koje strasno sporo rade.Na istoj masini sa 98 masine lete mada znam da za need for speed 5 mora da se ukljuci ona modulacija kao da je pokrece 98/me .........
Da li neko zna resenje ??????
imam problem sa doticnim OS-om i igrama koje strasno sporo rade.Na istoj masini sa 98 masine lete mada znam da za need for speed 5 mora da se ukljuci ona modulacija kao da je pokrece 98/me .........
Da li neko zna resenje ??????
Samo da kazem da je meni licno neverovatno to sto kazes za NFS... mislim, taj serijal je uvek odlicno radio i na slabijim kompovima. Ja sam nekad trojku terao na i740 kartici sa max podesavanjima i nikad nije ni najmanje secnula. Porsche Unleashed sam igrao na TNT2 Ultra isto tako sa max detaljima (dobro, graficka je bila malo overklokovana , ali je i procesor bio prosek - 433@541).
S druge strane, GTA3 je veoma cudna igra, pa od nje mozes sve da ocekujes... i prilicno je neoptimizovana. Secam se kad sam na njihovim forumima gledao ljude koji kukaju na igru sa Ti4600 i opako O/C-ovanim XP-ovima i P4-kama... A opet, danas je moj burazer igrao sa svim detaljima na max u 1024x768x32 i sve je fantasticno klizilo...
NFS 5 se cudno ponasa na XP-u sa kojom god oces masinom. Licno koristim AMD XP 1800+ na Solteku 75DRV5 sa 768 rama sa GF2 Ultra grafikom. Probaj da stavis XP SP1, nisam stigao da probam, ali cim budem ...
Microsoft je izdao spisak igara koje bi trebalo da rade kako treba sa ovim SP, a na njemu se nalazi i NFS 5. Srecno
Stavio sam SP1 kao sto sam ti i napisao (vidi subject) kada sklonim onaj gimme.dll i nfs5 direktorijuma onda mi nfs radi lepo u single player ali nikako ne radi u lanu sto mi je osnovna potreba jel to mi treba za posao tj u igraonici .......