Šta je novo?

WinXP Service Pack 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
imam isti problem sa access denied kao zacetnik threada...
doduse napravio sam integrisanu instalaciju koju sam strpao na drugu particiju, al me mrzi da je koristim...

Koliko ukupno tezi XP sa slipstreamovanim SP3? Naravno, pravljenim sa obicnim XPom, bez prethodno integrisanim SP1/SP2. Mislim da vec malo probija kapacitet klasicnog 700MB CDa.

Još nismo čuli šta to SP3 ima što nema u kumulativnim zakrpama koje izlaze svakog meseca...

..nema nista, tj.:
"...gigant je bio primoran da donese odluku za pripremu novog servisnog paketa, a glavni razlog tome je cinenica da im ponestaju aktivacioni kljucevi za Win Xp. Ova vijest je objavljena na zvanicnom blogu Microsoftovog system-builder tima, gdje se doslovice kaze: Zbog produzenog zivotnog vijeka Windowsa Xp Prof, postalo je neophodno da se proizvede vise aktivacionih kljuceva za system-buildere kako bismo osigurali kontinuitet u dostupnosti ovog OS-a kroz sistemske kanale, sve do 31.januara 2009., kada ce biti definitivan kraj podrske za Win Xp. U novom Sp nece biti drugih ispravki ili nadogradnji sistema; on ce samo sadrzati dodatne aktivacione kljuceve.."

(citat iz jednog casopisa koji se bavi racunarima, necu reklamirati koji je to.. a vijest objavljena u septembru..)

razbojnick, ne bih znao da ti kazem nemam cist xp u kuci vec godinama... osim toga, novi fajlovi zamenjuju stare i nlite to lepo spakuje...
inace takodje nemam vec godinama prazan cd u kuci, vec instalacije rezem na dvd-e...

Najzvanicniji link za DL dosad...

Poslednja izmena:
Pitam zato sto sam pravio Oktobar 2007 XP sa integrisanim WMP11, IE7 itd., bez opcionih updateova, samo kriticne zakrpe i sadrzaj je vec dosao na 708 MB...

Ne znam šta si ti pravio, ali jedna grupa je isto to spakovala u 608 MB u julu ove godine.

Pakuje se XP i na 50MB, pa to ne znaci da je kompletan. Samo SP2 kad se doda na klot XP izadje vise od tih 608MB.

To što ti ne umeš ne znači da ne može. I to ne kažem da bih te uvredio ili sl. Kompletan Win XP SP2 + sve zakrpe do jula - veličina 608 MB ISO.

..nema nista, tj.:
"...gigant je bio primoran da donese odluku za pripremu novog servisnog paketa, a glavni razlog tome je cinenica da im ponestaju aktivacioni kljucevi za Win Xp. Ova vijest je objavljena na zvanicnom blogu Microsoftovog system-builder tima, gdje se doslovice kaze: Zbog produzenog zivotnog vijeka Windowsa Xp Prof, postalo je neophodno da se proizvede vise aktivacionih kljuceva za system-buildere kako bismo osigurali kontinuitet u dostupnosti ovog OS-a kroz sistemske kanale, sve do 31.januara 2009., kada ce biti definitivan kraj podrske za Win Xp. U novom Sp nece biti drugih ispravki ili nadogradnji sistema; on ce samo sadrzati dodatne aktivacione kljuceve.."

(citat iz jednog casopisa koji se bavi racunarima, necu reklamirati koji je to.. a vijest objavljena u septembru..)

ovaj, gresis; to se odnosi na SP2C, ne na SP3 ;)
overi ovaj pdf iz attacha, zvanicni je M$ov...

Prilozi

• XP.SP3 overview.pdf
    326.3 KB · Pregleda: 60
ovaj, gresis; to se odnosi na SP2C, ne na SP3 ;)
overi ovaj pdf iz attacha, zvanicni je M$ov...

..onda cu morati da demantujem SK jer je on to obajvio, a ja samo citao kakao je napisabno..:) siguran sam da se odnosi na SP3..

Kad je izašao SP2 bilo je moguće da nLite-om izbaciš SP1 i umesto njega ubaciš SP2, jer je SP2 imao u sebi sve što i SP1. Da li je to isti važi za SP3 tj. da li SP 2 možeš da izbaciš i u mesto njega ubaciš SP3?
Nadam se da ste me razumeli. :D

Prema MS-u, i za SP3 će važiti isto, tj. da će sadržati i sve prethodne.

stavio juce rc1, nisam primetio nikakve osim desni klik na neki film pa dole ima opciju view on pa se izabere na koji monitor, sve normalno radi.

Kad je izašao SP2 bilo je moguće da nLite-om izbaciš SP1 i umesto njega ubaciš SP2, jer je SP2 imao u sebi sve što i SP1. Da li je to isti važi za SP3 tj. da li SP 2 možeš da izbaciš i u mesto njega ubaciš SP3?
Nadam se da ste me razumeli. :D

nlite, prilikom ubacivanja SP3, skida prethodni sevice pack (ako ga ima na CD-u) i slipstrimuje samo najnoviji. ISO fajl mi je oko 680MB.

Pozdrav

Fala na odgovorima.

nlite, prilikom ubacivanja SP3, skida prethodni sevice pack (ako ga ima na CD-u) i slipstrimuje samo najnoviji. ISO fajl mi je oko 680MB.

Pozdrav

E super, sad ću to da odradim...

Inače, stavio sam i ja taj RC1 i kao što neko reče, ne vidim ja tu ništa drugačije osim što piše Service Pack 3 :)

Prilozi

• SP3.gif
    SP3.gif
    43.1 KB · Pregleda: 95
Kontam necu da diram nista jel sve radi... ne radim cak ni update :D kad bude to sveze nekih 3-4 meseca onda cemo razmislimo...

ima li nekih poboljsahnja ili ne?

bar vizuelnih...ako ne onda je i SP2 sasvim dovoljan

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno