dakle kao sto naslov kaze imam xp professional. desavaju se totalno sulude stvari tipa nestaju pojedine grupe shortcuta u start meniju (adobe, games, itd), program nece da se instalira, odnosno prijavi corrupt instalacioni fajl pa potom posle restarta hoce, gomila programa nece da se startuje, izbacuje error pa takodje kad resetujem radi. inace ako uvece ugasim komp bog zna sta me ceka po podizanju sistema ujutro, na pr. potpuno obrisani desktop settingsi sa sve `take a win xp tour` porukom, da bi posle reseta opet sve bilo ok. neki instalacioni fajlovi postaju i trajno osteceni iako samo u diru posle nekog vremena. cak sam video da je i divx film koji je bio na hardu postao neupotrebljiv i velicina mu sa 700 postala 360mb. totalan haos! drzao sam u pocetku fat32, sada i na sistemu NTFS ali promena nema.
prvo sam pomislio da su virusi ali ne, zatim reinstalirao windows i evo vec 4-5 dana iste stvari se desavaju. da li je ovo znak crkavanja ploce, memorije, cega vec, hard disk je nov 2-3 meseca??
imam cel900, 196sdrama, abit be6-2, maxtor 7200 80gb+quantum fball 5400 30gb...
prvo sam pomislio da su virusi ali ne, zatim reinstalirao windows i evo vec 4-5 dana iste stvari se desavaju. da li je ovo znak crkavanja ploce, memorije, cega vec, hard disk je nov 2-3 meseca??
imam cel900, 196sdrama, abit be6-2, maxtor 7200 80gb+quantum fball 5400 30gb...