Šta je novo?

WinXP Lite

GuruDexx

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2003
Poena
619
Jel neko koristio XP Lite ... Kako ukinuti 'File protection' kod WinXP-a

poz

pa kliknes na Turn off u Windows file protection tabu

A gde se nalazi Windows file tab.

Poz.

U samom programu XP lite

Meni je XPlite dvaput sjebao citanje .mht fajlova, a iskljucio sam mu samo neke gluposti. Vise ga ne koristim. Ionako imam jaku masinu, par deinstaliranih stvari vise-manje...
Inace deluje kao veoma dobar program, a opcija za iskljucenje file protekcije je u samom programu, osim ako nemas neku prastaru verziju :beat:

Geek_master je napisao(la):
Meni je XPlite dvaput sjebao citanje .mht fajlova, a iskljucio sam mu samo neke gluposti. Vise ga ne koristim.
To se deshava ako iskljuchish OutlookExpress, desilo se i meni ali sam na srecu pronashao uzrok ...

Misha je napisao(la):
...
To se deshava ako iskljuchish OutlookExpress, desilo se i meni ali sam na srecu pronashao uzrok ...

Hvala, znao sam da je neka glupost, ali me je mrzelo da isprobavam sve posebno. Mrzim outlook...

Jes da je tema stara,
ali video sam da se dosta vrte instalacije XP(SP2) lite verzije,
koje rade (tako pise) i na 266Mhz sa 64MB,
jel neko probao ovo kako radi?

imam xplite 1.0 ali mi ne radi sa Xp SP2, dok je sa sp1 radio super, sa sp2 kad hocu da iskljucim windows file protection samo zaglavi i moram da ga ugasim, jel jos neko imao ovih problema, i neki link za neku noviju verziju??

Znm da je to razlicito od korisnika do korisnika ali, da li postoje neki opsti servisi koji se iskljucuju u XPlite-u a da najvise doprinose poboljsanju performansi?

Nemojte gasiti file protekciju, ako vam smetaju keširani fajlovi odradite sfc /purgecache iz konzole...

da, bilo bi dobro da neko ko ima vise iskustva kaze sta je ono sto se bez problema moze "skinuti| a sta je bitno da ostane u sistemu kako bi se normalno funkcionisalo? na sajtu xplite kao imaju neka objasnjenja za svaku poziciju koja se moze deinstalirati ali su objasnjenja prilicno stura.....Detailed information has not been added for this feature yet. Thankyou for your patience as we develop this new information resource...

* Accessibility Options
* Windows Messenger
* Games
* MSN Explorer
* Out of Box Experience
* Windows Tour
* Indexing Service
* Remote Registry
* Remote Assistence
* Security Center
* Security Center Background Service
* Task Scheduler