Pre XP-a....sistemski hard za 98icu je bio jedan jako stari i malog kapaciteta, ne secam se valjda Western Digital, pored novijeg koji je tada bio D i sluzio za sve ostalo. Taj old C je imao i particiju, ali to nije bitno. Uglavnom kada mi je zatrebao novi hard i XP, ostavio sam im da mi naprave dual boot, kad su vec tu 🙂 posto se puno vrednih stvari natalozilo. E onda se tip preznojavao par dana i konstatovao da ne moze taj kao jako spori hard na isti kabl kao i ovaj novi ultra hiper brzi. Nisam bas ni hteo da ulazim sad u to 'a zasto mora na isti kabl' posto bi podaci mogli da se prebace na novi hard. Onda je on tu nesto kao uradio, ali nije posto kada selektujem Win98 onda je valjda predvidjeno da se on i digne....i, u drugoj firmi uradi tip ovako: postoji particija C koja je na novom disku i njoj je zapravo sve sto je stari imao, sa sve i onom osmom odavno zaboravljenom particijom koja je postala obican direktorijum (dobro, ima i tu nesto korisno). Ta particija je naravno mnogo manja od onoga sto je sada pravi sistemski disk, zove se D i na njemu je instaliran XP. Onaj nekadasnji D je sada F, nebitno. 98ica se dize, sve je kao normalno, mada recimo driver za jedan stariji Epson stampac ne radi u XP-u, a sistemski driver naravno da ne vidi ni sebe, pa sam probao da instaliram taj driver na 98ici i odatla da stampam, ali ne radi, ko zna gde to ide i zasto ne funkcionise....? Recimo to, pa i ranije instalirani driver za stampac ne radi (zato sam hteo da ga ponovo instaliram), ne radi mi vise ni modem, a radi zvuk, mada ne i input, ali ne od pocetka nego sad odjednom.