Šta je novo?

WinXP i CD Writer problemi

milac

Čuven
Učlanjen(a)
11.01.2002
Poena
604
Na XP-u rezac LG 12x reze do 4x, preko puca disk sigurno (ja sam bio tvrdoglav pa su mi cetri pukla za redom).
Rezem sa Nerom i Easy cd. Ova ista kombinacija pod win98 radi bez problema. Jedini problem pod 98com je da nece da reze kompilacije (ne ce da prihvati onaj drugi disk), a ovo radi pod winXP.

Samo najnovije verzije rade dobro pod XP. Kao WinOnCD 5 ili Adaptec Easy CD 5.1...

Radi i Easy CD 5.02 Platinum ali samo ako ga dobro zapatchujesh sa www.roxio.com ;) ;)

Taj LG na XP-u kod mene radi bez problema, ali sa Nerom 5.5.6.4, a radio je i sa 5.5.5.1 (valjda je ova oznaka bila).

milac je napisao(la):
Na XP-u rezac LG 12x reze do 4x, preko puca disk sigurno (ja sam bio tvrdoglav pa su mi cetri pukla za redom).
Rezem sa Nerom i Easy cd. Ova ista kombinacija pod win98 radi bez problema. Jedini problem pod 98com je da nece da reze kompilacije (ne ce da prihvati onaj drugi disk), a ovo radi pod winXP.

Nero 5.5.6.4 mora da ti radi bez problema.
Probaj da update-ujes firmware rezaca (vidi na sajtu LG-a), najverovatnije ti je u tome problem.
Takodje, ako imas virtual drive pod Xp-om, moraces da se odlucis ili za njega ili za Nera, jer zajedno ili uopste ne rade ili prave takve probleme.

Nero je najnoviji valjda 5.5.6.4.
EACD je mislim 5.02.
Cuo sam neke informacije da mu smeta onaj deo u XP-u sto omogucava da sam pise na CDRW.

EACD je mislim 5.02.
Cuo sam neke informacije da mu smeta onaj deo u XP-u sto omogucava da sam pise na CDRW.

Taj platinum radi OK na XP-u (naravno ako skinesh sve one updateove sa sajta, kao shto sam vec pomenuo). A ako ne skinesh, ZABORAVI NA NJEGA !!! Ne radi nishta, chak ni komp ne mozesh da ugasish, nego umesto da se ugasi on se RESTARTUJE !!! Koji idiotizam.

Kad sve odradish, sve radi super osim "Take Two". To je neka opcija za backup HDD-a na CD. Verovatno je niko ne bi ni koristio pored "zivog" Norton Ghost -a. :D

Vrh Dno