Šta je novo?

WinXP i 3dMax 4

• Začetnik teme Začetnik teme Mrav
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mrav

Čuven
Učlanjen(a)
28.04.2002
Poena
609
Drug ima problema sa instalacijom max 4 pod Xp (professional bez SP1), kaze da mu win trazi nekakvu autorizaciju, posto ne koristim mnogo xp, ne znam o cemu se radi, da li o neophodnosti posedovanja SP1 ili o necem drugom, inace sistem radi Ok sa svim ostalim programima ( i ja imam instaliranu istu verziju). Da li je neko imao iskustva sa instaliranjem max-a 4? Inace za instalaciju pod w2k trazi SP3 i to bismo mogli da uradimo ali nam se ne menja OS.

P.S. max 3.1 se instalira i radi bez problema.

Mrav je napisao(la):
Drug ima problema sa instalacijom max 4 pod Xp (professional bez SP1), kaze da mu win trazi nekakvu autorizaciju, posto ne koristim mnogo xp, ne znam o cemu se radi, da li o neophodnosti posedovanja SP1 ili o necem drugom, inace sistem radi Ok sa svim ostalim programima ( i ja imam instaliranu istu verziju). Da li je neko imao iskustva sa instaliranjem max-a 4? Inace za instalaciju pod w2k trazi SP3 i to bismo mogli da uradimo ali nam se ne menja OS.

P.S. max 3.1 se instalira i radi bez problema.

Ma djubre je 3ds max 4 pravi probleme sa tim autorizacijama pa ti treba i neki patch da bi radio kako valja, uzmi i instaliraj 3ds max 5 koji radi bez problema i da te ne boli glava 😉

Ako si zapeo idi u FAQ. Pre godinu dana sam postovao detaljno resenje. U sustini i nije komplikovano.

Nazad
Vrh Dno