Šta je novo?

WinXP F1

playahater

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2003
Poena
619
Iskljuchio sam mogucnost menjanja user-a i automatski izgubio opciju "Log Off" iz start menija ( shto inache nije nishta chudno ), ali svaki put kad startujem win on mi izbaci prozorche na koje moram da kliknem da bi se ulogovao ( ono...username and password ) ..........e sad mene interesuje 😕 da li moze da se "njemu objasni" da ima samo jedan user ( ne rachunajuci admin ) i da se on automatski uloguje u njega bez pitanja ....... e da i sad mi se shut down pojavljuje kao na win98 a ne kao u xp, pa ..jel moze i to da se vrati na staro ....... i izgubio se logon screen ( koji u principu smara i uopshte mi ne treba ) .. ali ako i on moze da se vrati bash bi me interesovalo kako

Pa ako neko zna 🙄 ......bilo bi ..mislim...lepo...da ...podeli...to.. :mrgreen: 🙂 😀 :wave;

:happy: :happy: :happy: :happy:

Nisam siguran da li sam te razumeo, ali ono prozorce pri startovanju se moze ukloniti preko Control Panel\User Accounts\Change the way usesrs log on or off i onda chekujes Use the Welcome screen.

e sad... ovde se moram pozvati na tvoj signature 😀

tweakui ima opciju da stavish na koji se user i shifru automatski loguje pri paljenju kompa..

eMe je napisao(la):
Nisam siguran da li sam te razumeo, ali ono prozorce pri startovanju se moze ukloniti preko Control Panel\User Accounts\Change the way usesrs log on or off i onda chekujes Use the Welcome screen.

e sad... ovde se moram pozvati na tvoj signature 😀

Ne....pazi ovako type; ... ja sam u control panelu iskljuchio taj Welcome screen i automatski disejblovao opciju automatskog logon-a ...razumesh ... znachi on prvo pita koji user treba da se uloguje .... bez logon screen-a ... sa prozorshicem gde ti upishesh username and password ... i tu se takodje gubi u start meniju..... ( da se neponavljam )
E sad ja hocu da izgubim log on , tj. da se u panelu iskljuchi Welcom Screen a da mi se s druge strane ne pojavljuje prozorche ...
znachi bez welcome i logon screen-a, bez prozorchica ,)

tweakui ima opciju da stavish na koji se user i shifru automatski loguje pri paljenju kompa..

Aj probacu sa njim , ali ako on to radi mora da postoji neki string u regeditu da se to manuelno bez ikakvog programa odradi .....

playahater je napisao(la):
...disejblovao opciju automatskog logon...

Mislim da si sam sebi odgovorio. Ukljuci ponovo automatski logon i nece te vise terati da kucas username i password 🙂

Nazad
Vrh Dno