Šta je novo?

WinXP driver za Mustek scanner

fragXpert

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
609
Gde naci WindowsXP drajver za Mustek 1200 USB Plus scanner??? Eventualno, hoce li XP drajver za 1200 UB Plus raditi i za USB Plus?
Pomagaj ko zna ili moram nazad na Win9X... Beer drinking forever (D)

Pa dobro su te zeznuli ako ti nisu dali CD za Win XP. Ako pazaris MUSTEK onda treba da dobijes 1 CD za Win 9X i NT, i jedan CD samo za Win XP. Inace drajver mozes skinuti sa mustekovog sajta, imas drajver posebno za svaki model. Informativno, ako se dobro secam drajveri su negde oko 30-40 MB. :wave;

Trebalo bi da na CD-u koji si dobio uz skener imas i verziju drajvera za Windows 2000. Da bi drajver za Win2000 instalirao pod XP moras da napravis neke izmene u Registry. Dakle ides na HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Microsoft > Windows NT > CurrentVersion i tu izmenis ProductName iz Microsoft Windows XP u Microsoft Windows 2000. Tada pokrenes instalaciju i drajver ce proci. Posle instalacije samo vrati izmene u registry.

jel postoji drajver za Mustek 1200 UB Plus za XP 64bit ? pretrazih ceo net, nema...mustek ga nije izdao, ali dal postoji neki alternativni drajver?
usput, izvinjavam se sto nije dugo pisano na temi

nažalost nema za moj model. ima za 1248 UB plus, ali mi ne rade na ovom modelu skenera :(

najverovatnije nije bearpaw. Na njemu je samo oznaka - Mustek 1200 UB plus
evo slike

Prilozi

• Mustek 1200 UB.jpg
    Mustek 1200 UB.jpg
    321.8 KB · Pregleda: 243
ovo su oni darajveri sto idu na disku uz skener.
ZAPRAVO, meni trebaju drajveri za Win7 64bita. na 32bitnoj win 7-ci su radili 32-bitni drajveri odatle. Preoblem je sto nema nigde za 64-bitni XP, pa samim tim nema teorije da proradi na win 7 x64. :(
ali sta da ocekujem kad je ovaj model od pre 9 godina...

Za sedmicu ćeš teško naći drajver za tog musteka, i drajver za XP su jedva izdali (taj model je malo stariji od 9 godina).

Nazad
Vrh Dno