Borgof
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2009
- Poena
- 395
Moja oprema
- CPU & Cooler
- R7 5700X3D
- Matična ploča
- TUF GAMING B550-PRO
- RAM
- 32GB Crucial Balistix
- GPU
- RTX 3070 Gaming X Trio
- Storage
- 1TB nvme + 2TB WD Black
- PSU
- SS650
- Kućište
- H510
- Monitor
- LG 32"
- Miš & tastatura
- G502 X & Nuphy Air 75
- Laptop
- HP Envy X360 13" Ryzen 4700U
- Mobilni telefon
- Note 20 Ultra
- Pristup internetu
- Optički internet
Dakle pre pola godine brat je kupio Altec Lansing VS4621 model zvucnika u winwin-u u Novom Sadu u Bul. Cara Lazara, posle manje od 2 nedelje levi je zvucnik poceo da krci i pucketa kao da je produvao. Vratio sam zvucnike u prodavnicu i probali smo ih tamo se javio isti problem i momak iz servisa mi je odmah dao druge zvucnike (nove) posto su taj dan imali isporuku istih. Zvucnici su radili savrseno do pre mesec dana kada se opet javio isti problem. Brat je nazvao winwin i rekli su mu da moze da ih odnese u winwin u Zrenjaninu (posto je mali iz zrenjanina). Odneo je zvucnike, vratili su ih nazad posle par nedelja kao sredjene, nedjutim kada je dosao kuci i otpakovao ih, kaze da je levi zvucnik zamenjen i da je kabl na njima nastavljan odnosno da postoji spoj na kablu koji je prikriven nekom gumom nalik na izolir. Na desnom je primetio da su menjani potenciometri, ako ne i ceo zvucnik, a samo je woofer ostao stari posto se seca ogrebotine na desnom boku. U sustini to i ne bi bio problem da oni rade normalno, nego se opet javlja neko pucketanje, nisam cuo, ali on kaze da se cuje. Cisto sigurnosti radi probani su drugi zvucnici, pa cak i pojacalo gitarsko na kartici (integrusa na msi ploci nforce chipset) i normalno se cuju.
Bio sam danas do winwina ovde u Jevrejskoj i lik mi je dao vizitku sa mail-om na koji da se obratim, to i nameravam da uradim jer su izmedju ostalog momci u zrenjaninskom winwin-u bili poprilicno bezobrazni prema bratu. Ali sam zeleo pre svega da se informisem ovde na forumu ukoliko neko zna koje su mi opcije po pitanju reklamacije jer ja stvarno nemam zivaca da se bakcem vise sa ovim zvucnicima i bilo bi mi najbolje kad bih dobio drugi model u istom cenovnom rangu, i da li je to moguce, odnosno da li da se obratim sa takvim stavom u mailu koji budem slao?
Bio sam danas do winwina ovde u Jevrejskoj i lik mi je dao vizitku sa mail-om na koji da se obratim, to i nameravam da uradim jer su izmedju ostalog momci u zrenjaninskom winwin-u bili poprilicno bezobrazni prema bratu. Ali sam zeleo pre svega da se informisem ovde na forumu ukoliko neko zna koje su mi opcije po pitanju reklamacije jer ja stvarno nemam zivaca da se bakcem vise sa ovim zvucnicima i bilo bi mi najbolje kad bih dobio drugi model u istom cenovnom rangu, i da li je to moguce, odnosno da li da se obratim sa takvim stavom u mailu koji budem slao?