Šta je novo?

WinP Home: Activation Code

Vocko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
679
Instalirao sam XP Home od Dell masine.
Sada mi se javlja da moram da aktiviram winXP, akko to da disable-ujem tj kako da ga aktiviram, a da se ne javim m$-u ????
btw imam serijski broj zapisan, ali mi nigde u toku instalacije nije trazio da ga ukucam.

p.s. mojne glupe odgovore tipa: instaliraj Xp professional. Bolje m iradi ovaj.

meni je home pre 2 dana trazio activation code, samo zato sto sam fleshovao bios i pomerilo mi se vreme na 2001 godinu... vidi da nije zbog toga

Bilo ko ??? Znam da je ranije bilo reci, ali ne uspeh da nadjem.
Ajde vidite da li ima neko nesto. Nervira me stalno se pojavljuje...

Ako hoces, poslacu ti crack na mail. Ja sam uspeo sa njim da aktiviram Home Edition

Da li je istina da kada se posete neke Microsftove lokacije na netu,a ako imas XP koji nije original da se masina restartuje?

ICE je napisao(la):
Da li je istina da kada se posete neke Microsftove lokacije na netu,a ako imas XP koji nije original da se masina restartuje?
Probaj....

ICE je napisao(la):

Nije :) bas sam probao i nece :) ( ko da mi je trebao restart masine)

inace da li se nekom desilo da mu se u XP-u IZ CISTA MIRA zeznu drajveri za misa i tastaturu tako da nema sanse da ih vise ne moze koristiti? ( sto je u mom slucaju prouzrokovalu reinstalaciju :(

Nazad
Vrh Dno