Šta je novo?

Winning Eleven 9!!!STIGAO!!!!

Nostormo

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
619
Napokon evo i WE9...ma sta napokon nismo se ni posteno naigrali Liveware....
WE9 nemam puno utakmica u joypadu ali evo nekih zapazanja nakon 10-tak utakmica.Kao prvo igra i sami igraci su malo ubrzani.Sta se time dobilo npr eksplozivni igraci poput Henry-ja ce dobiti prednost u koraku u trci sa odbrambenim igracem. Medjutim AI su izgleda dobro uradili pa nije ni odbrambeni glup.Tacnije pokusaj da ga pretrcite ce retko uspeti u frontalnom napadu vec uposljavanjem igraca.Trough ball ce sada odbrambeni igraci daleko vise seci, dosta pametnije i racionalnije ce vasi igraci ubacivati trough ball npr izbaceno je debilno bacanje trough lopte nikom tj samo pravo sto je bio cest slucaj u WE8 i WE8Livewire.Dalje sut je pojacan nego u predhodnoj verziji ali nije nenormalan a shodno tome je i preciznost opala sto je sasvim normalno, dakle realno.Naravno kad lopta sedne na prvu ako ide u pravcu gola to se ne brani.Dupli pas je funkcionalniji nego u WE8, sut glavom je vracen ja mislim na nivo WE7 ,sto se meni vise svidja, pa su igraci u sutu glavom precizniji i jace sutiraju.Glavna stvar kod ovog ubrzavanja igre i igraca dovela je do toga da se lopta odbija od igraca mislim malo vise nego sto bi trebalo al ajde,ipak ce ronaldinjo da primi bolje od npr maxi lopeza.Dalje izbacili su jednu od najvecih gluposti WE8 a to je uklizavanje igraca bilo da hoce da doda/sutne ako mu lopta nije tacno na nozi.Hvala Bogu za to.Slobodni udarci...cini mi se bolje i lakse nego u WE8 al valja vezbati.Sto se tice odbrambenog dela CPU igraci se dosta dobro brane, vrlo dobro zatvaraju a bogami mnogo dobro umeju da uklizaju u sut.Seku lopte odlicno i ne bacju glupe pasove.E sad morate bas dobro da se postavite ako hocete da uzmete loptu u prolazu tj bez klizanja ili guranja.Ako klizate....klizanje je malo teze sada, ako gurate 90% sansa za faul tako da se dobro postavljanje i ulazenje u putanju namece kao najbolje resenje,jer je sada malo teze nego ranije da se trkate sa njim i oduzmete loptu.Sto se tice drugih stvari meniji su promenjeni, ima mod i za prvenstvo 2006.Meniji za opcije pre utakmica i sami meniji pri namestanju tima su isti tako da je lako snalazenje.Ima par promena u izgledu menija pri uporedjivanju igraca al nista strasno samo da se razbije monotonija.Na terenu ima kozmetickih promena, igraci malo lepci i bolje animirani, ima par novih padova, nasrtaja reakcija i sudijskih gestikulacija, u svakom slucaju ne ometa a lepo za videti.Jos za kraj postojalo je usporenje u WE8 i WE8LW pri izvodjenju kornera i guzvama u sesnestercu a programeri su se izgleda potrudili tako da bar u ovoj prvoj verziji nema nikakvih usporenja i sve prosto leti.U svakom slucaju treba par utakmica navikavanja na novi stil igre, napada i odbrane, ali mislim da se isplati i da su vise manje sve promene na bolje. :banana:

Poslednja izmena:
Cekaj,da li je to sto si igrao pc verzija ili ps2?Vrlo je bitno...jer ako je za pc...sad cu bre da idem da budim ovog mog...hm...prijatelja...ajde javljaj brzo!!!!!!

Nije za PC, PES5 za PC izlazi krajem oktobra.

Tacno, ima jos da se ceka za PC, ali evo da znate sta da se ocekuje od igre.

Jel' izasao neki patch za imena i transfere? Da li je po difoltu Robinjo u Realu ili treba 'cackati opcije'?

about:blank je napisao(la):
Da li je po difoltu Robinjo u Realu ili treba 'cackati opcije'?

E to je stvarno najbitnije od svega :d :smash:
On ni u stvarnom zivotu nije u Realu, barem ne jos

bolje da je izasao malo kasnije, ovako ne verujem da su sastavi update

pa ako izlazi krajem oktobra verujem da ce azurirati sastave timova...u verziji za pc...

filipenko je napisao(la):
E to je stvarno najbitnije od svega :d :smash:
Robinjo ni u stvarnom zivotu nije u Realu, barem ne jos
Filipenko šta radiš ti ovde, pričamo o PS2 verziji, konzole su bezveze :p
Robinja sam spomenuo čisto informativno, da bar znamo koliko su ažurni japanci. Mada sudeći po dosadašnjim verzijama (WE5,6,7,8) ništa od novih transfera do prvog english patcha, a biće i to uskoro.
Uzgred budi rečeno, i ne igram sa Realom, Manchester je tata :D

Transferi su odradjeni do 31.05.2005.
E sad ja sam potrosio jedan dan , kad sam fanatik, pa sam promenio komplet 30 timova, 10 reprezentacija i jos nekolicinu igraca , sa www.goal.com skinuo transfere za svih 5 liga sto ima u igri i odradio sve transfere tako da u principu meni update sad i ne treba :p
Malo i da se pozalim na nesto......
Lopta se malo vise odbija od igraca nego sto bi trebalo, u vecini utakmica se moze reci da je BALET vise u pitanju nego muska igra jer se desilo par puta da sudija svira faul kada sam se tek spremao da dotrcim do protivnickog igraca :d , bez zezanja remplovanje prodje 1 od 1000 puta, 95% klizecih je faul a CPU se koristi bednim trikom kad sami istrcavate na golmana , stigne vas sa odbrambenim i koristi guranje kolennom ili podmetanje noge pri cemu vas igrac posrne (ponekad i padne), sto rezultira time da izgubite 100% sansu a on cak ni ZUTI karton ne dobije pa cak ni da ga usmeno opomene.
Od jos novih stvari .....golman sad fala Bogu moze da baci i rukom svima sto znaci bacanje rukom do 40 metara a ne samo par igraca ispred sebe, i jos jedna sitnica kad skrljate nekoga a taj bude povredjen a akcija se nastavi zbog prednosti pojavi se znak uzvika koji vam govori da je igrac povredjen pa da izbacite loptu da udje fizioterapeut.Posto CPU stalno krade na druge stvari ja nisam fer play pa mu nevracam loptu posle ovog izbacivanja ,)

gde???

Halo, prijatelji fudbala,

Zna li neko gde mogu da nabavim original Winning Eleven 9 za PS 2 na engleskom jeziku???

Jako bi ste mi pomogli u zadovoljavanju fudbalske groznice!

Postoji engleski patch i najnoviji update igracha od 1.5GB, ali ne smemo da o tome da prichamo ovde :)

we 9

Dakle, dobio sam najgori moguci odgovor.
"Znas, postoji, ali nije ti dostupno ... "
Eh, to znaci da negde moram da nadjem original za englesko jezicko govorno podrucje.

Ako znash da postoji, potrudicesh se da ga nadjesh :)

Engleska verzija ne postoji, zar bi neko iz zezanja pravio 1.5GB patch i sve prevodio :)

we 9

Engleska verzija definitivno postoji, ali u Americi, za njihovo podricje sa opcijama za jezik: spanski ili engleski.
Licno posedujem primerke WE7 i WE8.
Nemogu bas da tvrdim da je vec tamo izasao WE9, ali sigurno je pitanje vremena.

I mislio sam da ne postoji trenutno, ne uopshte :)

Nazad
Vrh Dno